• Efes Pilsen
    14.1k
    Da je po pripremama Loxa bi saptom pala, a Istra ne bi ni igrala..
  • Ban
    698

Dok se Dinamo nije pojavio trebao je preći u klub koji se za opstanak bori u Cvajti. Kaj tu uopće imamo za gledat? Normalno da će radije doći u Dinamo, to će mu biti najviša stepenica dosad u karijeri.
  • Ban
    698
    Da je po pripremama Loxa bi saptom pala, a Istra ne bi ni igrala..Efes Pilsen

Osim što to nije istina jer sam za pripreme rekao da izgledamo lošije nego jesenas u HNL-u. Tako sada i igramo.
  • emilperska
    12.8k

K.K. unucima za 40 godina: "Zove Schalke, ali zove i Dinamo"
  • ZGBhoy
    1.8k
    drukaš i ti za Schalke kao ja?
    Petak su rekli da ga Schalke dovodi meni bilo žao da ga Dinamo ne dovede kad eto izgleda da ipak ide u Dinamo
  • Ban
    698
    ↪Ban
    Mikica si pogledao 5 puta i to na pripremnim utakmicama a ovog ni jednom....da te podsjetim na Pripremama su svi izgledali ko avion protiv Rogaske, Triglava i Makedonije!
    Orc123

Mikića čekam već duže vrijeme i očekivao sam ga na ljeto, a napisao sam da je odličan bek i prije nego je taknuo prvu loptu na pripremama.
  • Krizy
    64.2k
    Dinamo da dovede Benzemu, TM profil bi mu nakon mjesec dana izgledao ovako:

Screenshot-20240128-234719-Chrome.png
  • Orc123
    14.1k
    decko, u ovom trenu kad ti momcad igra za kurac, kad ocito trener nije kliknuo s igracima, kad se svim silama pokusavas vratiti na put borbe za naslov ti bi u to krenuo sa igracem koji nema ni jednu seniorsku sluzbenu utakmicu za Dinamo, tj. Kadet je!? Ako to nije savrsen plan za unistiti jos jednog mladog igraca u nizu onda ne znam sta je! Imas primjer Vrbe koji je 10 puta veci talent ali treba proci prilagodbu na seniorski nogomet bas kao sto mora i Mikic i njemu bi jedan Bravo sjeo ko budali samar. Ocjenjivat igraca po prijateljskim utakmicama protiv amaterskih ekipa je smijesno. Mali je potencijal ali njegovo vrijeme tek dolazi. I ovo sa Zivkovicem ce biti komplicirano i đislim da smo mu ovim povlacenjem iz Loxe napravili vise stete nego koristi.
  • Ban
    698

Ti se skrivaš iza ovih alibi transfera jednako koliko i uprava. Zato i jesmo tu gdje jesmo.

Neka ovaj Koffi bude odličan, ali sve da i ispadne odličan to tako može ispasti jedino na blef i rulet.
  • Doktor Kunić
    5.7k
    ajde sumnjam da ga dovode na blef, tj ovako ko mi preko YT videa. Sigurno znaju o njemu puno više nego što mi možemo
  • Mandelinho
    689
    Šta su ti postoci?Ban

Raspodjela od transfera naravno
  • Ban
    698

Netko je rekao da mu ovo smrdi na Sosu i slažem se s tim. Preko YT videa nije sigurno jer YT videa ni nema. Pitaj dragog Boga iz kojeg su bunara ovog dečka izvukli.
  • Orc123
    14.1k

Ja se nemam iza cega skrivati. Zdravorazumski razmisljam. Sjeti se Frana Topica, Bartola Barisica, tina Hrvoja, Filipa Brekala...decko je talenat ali u svojem uzrastu....za godinu dvije imat ce priliku se izboriti za mjesto...pa meni je Filip Brekalo bio i veci talent od Mikica na beku, usporedivi su iakomigraju suprotne strane, cak je i Filip igrao prijateljske i dobro izgledao isto ali nejde to preko noci...nikad nije ni islo...nit je Baturina upao sa 17 ni Olmo u 1.momcad a kamoli jedan Mikic...
  • Ban
    698
    Ja se nemam iza cega skrivati. Zdravorazumski razmisljam. Sjeti se Frana Topica, Bartola Barisica, tina Hrvoja, Filipa Brekala...decko je talenat ali u svojem uzrastu....za godinu dvije imat ce priliku se izboriti za mjesto...pa meni je Filip Brekalo bio i veci talent od Mikica na beku, usporedivi su iakomigraju suprotne strane, cak je i Filip igrao prijateljske i dobro izgledao isto ali nejde to preko noci...nikad nije ni islo...nit je Baturina upao sa 17 ni Olmo u 1.momcad a kamoli jedan Mikic...Orc123

Različite su pozicije, a na beku trenutno imamo prostora da guramo klinca. Da imamo dvije klase na bekovskim pozicijama slao bih i ja Mikića na posudbu. Tih klasa nemamo, novac nam treba za druge pozicije, a Mikić sa Riletom može držati desnu stranu. Prioriteti, kaj vam treba crtat?
  • wolfgang14
    3.4k
    drukaš i ti za Schalke kao ja?ZGBhoy

ne ne, ni ne pratim ih baš, ovo sam samo pratio kaj govore na twitteru jer me zanimalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.