• Orc123
    12.6k
    Mikica si pogledao 5 puta i to na pripremnim utakmicama a ovog ni jednom....da te podsjetim na Pripremama su svi izgledali ko avion protiv Rogaske, Triglava i Makedonije! Jurisat ces sa klincem od 17g na naslov.....
  • Svi na Sjever
    2.9k
    SN čitaju Zonu i u kasne sate,članak je vec vani.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Da je po pripremama Loxa bi saptom pala, a Istra ne bi ni igrala..
  • Ban
    698

Dok se Dinamo nije pojavio trebao je preći u klub koji se za opstanak bori u Cvajti. Kaj tu uopće imamo za gledat? Normalno da će radije doći u Dinamo, to će mu biti najviša stepenica dosad u karijeri.
  • Ban
    698
    Da je po pripremama Loxa bi saptom pala, a Istra ne bi ni igrala..Efes Pilsen

Osim što to nije istina jer sam za pripreme rekao da izgledamo lošije nego jesenas u HNL-u. Tako sada i igramo.
  • emilperska
    11k

K.K. unucima za 40 godina: "Zove Schalke, ali zove i Dinamo"
  • ZGBhoy
    1.8k
    drukaš i ti za Schalke kao ja?
    Petak su rekli da ga Schalke dovodi meni bilo žao da ga Dinamo ne dovede kad eto izgleda da ipak ide u Dinamo
  • Ban
    698
    ↪Ban
    Mikica si pogledao 5 puta i to na pripremnim utakmicama a ovog ni jednom....da te podsjetim na Pripremama su svi izgledali ko avion protiv Rogaske, Triglava i Makedonije!
    Orc123

Mikića čekam već duže vrijeme i očekivao sam ga na ljeto, a napisao sam da je odličan bek i prije nego je taknuo prvu loptu na pripremama.
  • Krizy
    59.2k
    Dinamo da dovede Benzemu, TM profil bi mu nakon mjesec dana izgledao ovako:

Screenshot-20240128-234719-Chrome.png
  • Orc123
    12.6k
    decko, u ovom trenu kad ti momcad igra za kurac, kad ocito trener nije kliknuo s igracima, kad se svim silama pokusavas vratiti na put borbe za naslov ti bi u to krenuo sa igracem koji nema ni jednu seniorsku sluzbenu utakmicu za Dinamo, tj. Kadet je!? Ako to nije savrsen plan za unistiti jos jednog mladog igraca u nizu onda ne znam sta je! Imas primjer Vrbe koji je 10 puta veci talent ali treba proci prilagodbu na seniorski nogomet bas kao sto mora i Mikic i njemu bi jedan Bravo sjeo ko budali samar. Ocjenjivat igraca po prijateljskim utakmicama protiv amaterskih ekipa je smijesno. Mali je potencijal ali njegovo vrijeme tek dolazi. I ovo sa Zivkovicem ce biti komplicirano i đislim da smo mu ovim povlacenjem iz Loxe napravili vise stete nego koristi.
  • Ban
    698

Ti se skrivaš iza ovih alibi transfera jednako koliko i uprava. Zato i jesmo tu gdje jesmo.

Neka ovaj Koffi bude odličan, ali sve da i ispadne odličan to tako može ispasti jedino na blef i rulet.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    ajde sumnjam da ga dovode na blef, tj ovako ko mi preko YT videa. Sigurno znaju o njemu puno više nego što mi možemo
  • Mandelinho
    685
    Šta su ti postoci?Ban

Raspodjela od transfera naravno
  • Ban
    698

Netko je rekao da mu ovo smrdi na Sosu i slažem se s tim. Preko YT videa nije sigurno jer YT videa ni nema. Pitaj dragog Boga iz kojeg su bunara ovog dečka izvukli.
  • Orc123
    12.6k

Ja se nemam iza cega skrivati. Zdravorazumski razmisljam. Sjeti se Frana Topica, Bartola Barisica, tina Hrvoja, Filipa Brekala...decko je talenat ali u svojem uzrastu....za godinu dvije imat ce priliku se izboriti za mjesto...pa meni je Filip Brekalo bio i veci talent od Mikica na beku, usporedivi su iakomigraju suprotne strane, cak je i Filip igrao prijateljske i dobro izgledao isto ali nejde to preko noci...nikad nije ni islo...nit je Baturina upao sa 17 ni Olmo u 1.momcad a kamoli jedan Mikic...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.