• Ivdzo11
    11k
    a osim desnog, može pokriti i lijevi bok, to mu je alternativna pozicija. (T.N.)
  • Ban
    698

Znači nije visok centil ni po čemu osim po obrambenim akcijama što i ne čudi jer mu se klub bori za opstanak.
  • Kujtim Shalla
    12k
    buraz ja sam sretan da dovedu bilo koga i pokažu da se radi, bas se nadam da su u pravu. Da se svi iznenadimo. I da tekma danas, u kojoj nismo ni igrali bude prekretnica, nova nada. Jbt koliko na malo treba za euforiju hvala bogu. Jesmo svi bili u k u zadnje vrijeme. Kod kad bi stigao Kent, pa pobjeda protiv gorice :pray:
  • Orc123
    17.4k
    Sjecam se isto tako se sprdavao i Taki kad je dosao, pogotovo nakon tekme u Splitu pa mu se malo kasnije klanjalo tu....tko god da ga je skautirao ocito je vidio nesto u njemu....
    Edit: zamislitw Kentovo predstavljanje na centru prije Gorice... :razz:
  • Jurki
    27.9k
    meni je Rile drag, bori se svaku tekmu, ali idu mi na kurac njegove gestikulacije kad on zajebe prema Kaneku.
  • sanjinlego
    4.3k
    Ma jedno pojačanje, jako ime treba potpisati. Razbiti sivilo, probuditi navijače .. pusti me uređenja svlačionica, muzike iz Kanter strajka i ostalih zajebancija ..
  • i more je plavo
    1.3k
    Al ove godine nas hoce pehovi, vec 3 igrac je dosao ozljeđen, japanca smo vidli samo u videu i fan shopu.
    Samo nek je ovaj crni zdrav.
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    dobro da se ovaj snijeg otopio i da nema leda. Vjerojatno bi inace proklizao po stepenicama na izlasku iz aviona
  • i more je plavo
    1.3k
    Kad svi ozdrave morali bumo ih podijeliti u 2 grupe, pa onda moze i jos jedan trener doci.

Di je Emreli, s Drmim u dvorani ili s Mohom u gipsu, ili trckara s Ogijem, Kacom i Stojketom ?
  • Ban
    698
    ↪Ban
    mikic je pre zelen i ne treba mu da ga se potrosi prije vremena. Njegovo vrijeme dolazi...na ljeto bi ga poslao u Bravo i da odigra jednu seniorsku sezonu a 25. Godine ga vratio jer tada Risti istice ugovor..imat ce 19god i vec godinu dana standardnog seniorskog nogometa. Bolje to nego da igra svaku desetu utakmicu po 10min.
    — Orc123

Mikić je za ovog anonimusa izmislio nogomet. Ne daj Bože da kvalitetnog klinca gurnemo u vatru, brže bolje valja dovest neku egzotičnu tarabu.
  • Peškaman
    9.7k
    Emreli je ozljeđen,na prijateljskoj protiv Slovenaca.
  • i more je plavo
    1.3k
    neku egzotičnu tarabu. — Ban

Ti si bio scaut za francusko trziste i znas da je decko taraba ?
  • Kujtim Shalla
    12k
    ja zamislite mogu, al čisto sumnjam da on može :lol:
  • Orc123
    17.4k
    Mikica si pogledao 5 puta i to na pripremnim utakmicama a ovog ni jednom....da te podsjetim na Pripremama su svi izgledali ko avion protiv Rogaske, Triglava i Makedonije! Jurisat ces sa klincem od 17g na naslov.....
  • Svi na Sjever
    3.7k
    SN čitaju Zonu i u kasne sate,članak je vec vani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.