• Ivdzo11
    8.7k
    a osim desnog, može pokriti i lijevi bok, to mu je alternativna pozicija. (T.N.)
  • Ban
    698

Znači nije visok centil ni po čemu osim po obrambenim akcijama što i ne čudi jer mu se klub bori za opstanak.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    buraz ja sam sretan da dovedu bilo koga i pokažu da se radi, bas se nadam da su u pravu. Da se svi iznenadimo. I da tekma danas, u kojoj nismo ni igrali bude prekretnica, nova nada. Jbt koliko na malo treba za euforiju hvala bogu. Jesmo svi bili u k u zadnje vrijeme. Kod kad bi stigao Kent, pa pobjeda protiv gorice :pray:
  • Orc123
    14.1k
    Sjecam se isto tako se sprdavao i Taki kad je dosao, pogotovo nakon tekme u Splitu pa mu se malo kasnije klanjalo tu....tko god da ga je skautirao ocito je vidio nesto u njemu....
    Edit: zamislitw Kentovo predstavljanje na centru prije Gorice... :razz:
  • Jurki
    20.9k
    meni je Rile drag, bori se svaku tekmu, ali idu mi na kurac njegove gestikulacije kad on zajebe prema Kaneku.
  • sanjinlego
    4.1k
    Ma jedno pojačanje, jako ime treba potpisati. Razbiti sivilo, probuditi navijače .. pusti me uređenja svlačionica, muzike iz Kanter strajka i ostalih zajebancija ..
  • i more je plavo
    1.3k
    Al ove godine nas hoce pehovi, vec 3 igrac je dosao ozljeđen, japanca smo vidli samo u videu i fan shopu.
    Samo nek je ovaj crni zdrav.
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    dobro da se ovaj snijeg otopio i da nema leda. Vjerojatno bi inace proklizao po stepenicama na izlasku iz aviona
  • i more je plavo
    1.3k
    Kad svi ozdrave morali bumo ih podijeliti u 2 grupe, pa onda moze i jos jedan trener doci.

Di je Emreli, s Drmim u dvorani ili s Mohom u gipsu, ili trckara s Ogijem, Kacom i Stojketom ?
  • Ban
    698
    ↪Ban
    mikic je pre zelen i ne treba mu da ga se potrosi prije vremena. Njegovo vrijeme dolazi...na ljeto bi ga poslao u Bravo i da odigra jednu seniorsku sezonu a 25. Godine ga vratio jer tada Risti istice ugovor..imat ce 19god i vec godinu dana standardnog seniorskog nogometa. Bolje to nego da igra svaku desetu utakmicu po 10min.
    Orc123

Mikić je za ovog anonimusa izmislio nogomet. Ne daj Bože da kvalitetnog klinca gurnemo u vatru, brže bolje valja dovest neku egzotičnu tarabu.
  • Peškaman
    8.3k
    Emreli je ozljeđen,na prijateljskoj protiv Slovenaca.
  • i more je plavo
    1.3k
    neku egzotičnu tarabu.Ban

Ti si bio scaut za francusko trziste i znas da je decko taraba ?
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    ja zamislite mogu, al čisto sumnjam da on može :lol:
  • Orc123
    14.1k
    Mikica si pogledao 5 puta i to na pripremnim utakmicama a ovog ni jednom....da te podsjetim na Pripremama su svi izgledali ko avion protiv Rogaske, Triglava i Makedonije! Jurisat ces sa klincem od 17g na naslov.....
  • Svi na Sjever
    3.3k
    SN čitaju Zonu i u kasne sate,članak je vec vani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.