• Izet Hajrović
    5.8k
    živim za trenutak kad neko napravi dobar meme iz ovog.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Navodno je Kouao trebao doći u Schalke na posudbu s opcijom otkupa od 1 mil., vjerojatno ćemo i mi dogovoriti sličan deal.
  • Ban
    698
    Ovo kavokuhalo je toliko dobro da nema ni poštenu kompilaciju na YT. Samo neke juniorske snimke stare 5 godina. Vidi se da je brz, od tehnike ima iPhone. Nadam se da ga dovodimo besplatno.
  • Orc123
    12.6k
    jel su pristojniji od nas? :rofl:
  • Georg Koch
    6.3k
    Lagana priprema ponude:
    Posudba na godinu dana.
    Posudbu placamo 200 000 € u 6 rata, odnosno u 3 ako udjemo u LP.
    Opcija otkupa za godinu dana za cifru od 1 500 000 €.
    Ukoliko dodje do otkupa, on ce se izvrsiti:
    1/3 u kesu
    2/3 u Bitcoinu.
    Ovaj dio od 2/3 Bitcoina moze se umanjiti na 1/3 i 1/3 u kesu ukoliko Menalo odnese titulu najboljeg igraca Slovenske lige te udje u LP sa novim klubom.
  • rioda
    9.2k
    Prema ovom opisu, zvuči kao da su doslovno tražili zamjenu za Moharramija :grin:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    iskusan i jako dobar igrač, ja ga pratim već dosta godina. Defanzivni dobar, fenomenalan centar šut. Čak je bio i do repke došao. Meni deset puta bolji od juranovica. Sad ga i ozljede zaobišle, dobio konstantu. A dinamovac je. Ništa od toga jbg, dolazi ovaj Garavi valjda, ok izgleda
  • Jurki
    18.5k
    sigurno jesu jer njemacki jezik nema toliki fond i repertoar psovki ko hrvatski. :rofl:
  • wolfgang14
    2.6k
    jel su pristojniji od nas?Orc123

hahah da, puno pristojniji. Razočarani su i sve ovo šta se događa im je već postalo smješno jer koliko sam skužio uprava im je usrala već nekoliko transfera ove zime
  • Orc123
    12.6k
    proširili su oni taj fond rijeci od kad su ih preplavili turci, Afganistanci i Balkanci...ne bojim se za njih....
    jbt, ovi bi i Perasicu docekali ko spasiteljicu.
  • Crni86
    12.7k
    slazem se, sjecam se kad je otiso u kopenhagen da im je jedno vrijeme bio jedan od najboljih igraca… ali ocito ne pratimo trziste, ne znam kako to drugacije objasnit kada toliko igraca za 0 eura propustamo, a to nam je bio forte zadnjih godina, vracati nase igrace koji su imali kvalitetu ali im je karijera zastala…
  • CastAway1986
    3.5k
    Onaj Veiga iz Rijeke na prvu je djelovao dobar desni bek , što mu se kasnije dogodilo i nemoze prismrditi prvih 11 pojma nemam
  • Peškaman
    7.4k
    Očito da je novi igrač Dinama,je li tko ikako pratio momka?
  • Izet Hajrović
    5.8k
    umislio si je da je najbolji bek lige, da je nedodirljiv, prenapuhao se uglavnom.
  • Silvek1986
    67
    Samo info za Živkovića i možda manje uvjerljive dvije partije (iako je protiv Istre bio solidan).
    Čuo sam da ima problema s kiselinom u misicima, da to vuce jos iz Lokomotive. Moguce da postoji poveznica s onim fiziom iz Lokomotive i njegovim radom jer da je ostao tamo, vrlo lako postoji mogućnost ozljede...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.