E nek nam zabije gol i nek proslavi biti će mi drago za njega i tako se popiša po ovoj našoj upravi koja ne zna papire poslati... — Ivan0302
Krilo koje dvije godine ne igra, ne zabija i ne asistira. — Krizy
Ispade Brekalo po tebi jako los igrac i za okvire HNL-a.
Buduci da je to tako, mozes li mi reci tko je opcija Dinamu realna i dostizna, a kvalitetno pojacanje za poziciju konkretno lijevog krila, kad eto vec to nije Josip Brekalo, u najboljik godinama, igrac sa iskustvom liga petica nekoliko godina. — Georg Koch
Ispade Brekalo po tebi jako los igrac i za okvire HNL-a.
Buduci da je to tako, mozes li mi reci tko je opcija Dinamu realna i dostizna, a kvalitetno pojacanje za poziciju konkretno lijevog krila, kad eto vec to nije Josip Brekalo, u najboljim godinama, igrac sa iskustvom liga petica nekoliko godina. — Georg Koch
Potencijalni odlazak Brekala u tovariju samo ide na ruku nesposobnoj upravi. Jer sva mrznja sa njih sjeda na brekala odjednom. Oni sad zdusno navijaju samo da mali dolje ode — Sixthway
Kad je Brekalo bio blizu Dinama, ovdje su se pisale stranice i stranice o tome kakvo će on nama bit pojačanje i kako neki Dinamovci nisu normalni što njega ne smatraju pojačanjem da je on za našu ligu alfa i omega
Sad kad je u Hajduku sad nije zabio ni asistirao dvije godine — Purger
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.