• Sixthway
    563
    onda nam netreba Baturina jer je Tovar, kak I Moro I mnogi drugi koji su prvo isli u hajduk na probu pa su ih odjebali ,pa smo ih mi uzeli da naprave nešto od karijere.
  • Noel
    13.4k
    Izdajico i judo Josipe Brekalo.
  • Sixthway
    563
    Potencijalni odlazak Brekala u tovariju samo ide na ruku nesposobnoj upravi. Jer sva mrznja sa njih sjeda na brekala odjednom. Oni sad zdusno navijaju samo da mali dolje ode
  • Ivan0302
    969
    E nek nam zabije gol i nek proslavi biti će mi drago za njega i tako se popiša po ovoj našoj upravi koja ne zna papire poslati...
  • Benito
    1.3k
    onda bolje i ti odi navijaj za ove dole jazavce
  • Sbkbbb
    395
    Nikola Moro je odvio Hajduk prije dvije godine iz solidarnosti sto mu je Dinamo pruzio, ovaj izmedu svih ponuda odabere Hajduk , moj Josipe sta mislis da ce ti to donijeti euro? E moj covik
  • badblueboy86
    23
    Kako je Brekalo rekao, mene zapravo želi Jakir, a ne klub, točnije Uprava. Klub kao klub nije ništa kriv, klub nema veze s ljudima koji nažalost upravljaju njime. Svom klubu se ne inatiš! Ali on se očito nije promijenio od 2016., kada je zapravo pokazao svoju ljubav prema Dinamu koju pokazuje i ovim činom. Neki ljudi bi se trebali prestati deklarirati kao Dinamovci jer to definitivno nisu! Radije bih umro nego otišao u Hajduk i imao bilo kakve veze s tim mitomanima, barem bih umro sretan, znajući da sam umro kao istinski ljubitelj Dinama.
  • Nogo
    8.4k
    I Di Marzio i Pedula objavili. E moj Josipe, šta ti ovo treba?!
    Jbt, nemoj dole rasi nas, a ne uprave!
    Ccc....
    :sad:
  • Ivan0302
    969
    ne neću navijati za te dole jazavce. Ali da nisu doveli rođenog Dinamovca na krilo koje nam treba, koji je igrao u seriji A, bundesligi, to mi ne može biti jasno.
  • Mihaljević
    13.3k
    Daj molim te... Da je on Dinamovac ne bi za tri života potpisao za hajduk...
  • criticus
    4.3k
    Ali da nisu doveli rođenog Dinamovca nIvan0302

Rođeni Dinamovac koji je je otiša iz tog Dinama prvom prilikom i sad je spreman doć na 6 mjeseci u glavnog rivala. To nije ni da ce mu dugorocno nesto donijet, nego si za 6 mjeseci spreman prodat dušu. To se zove plaćenička pička. I ako ode dole, onda nema sumnje da je bolje da ga nismo doveli.
  • Krizy
    59.2k
    E nek nam zabije gol i nek proslavi biti će mi drago za njega i tako se popiša po ovoj našoj upravi koja ne zna papire poslati...Ivan0302

Jedan od rijetkih dobrih poteza Uprave je nedovođenje Brekala. Već prošle godine su svi napadali Čačića jer ga kao nije htio dovesti, a Bara i Brekalo su izjavili da žele samo Fiorentinu, da je cijelo vrijeme bila prvi izbor i dobili duplo veći novac nego u Dinamu.

I još neki misle da je stvarno bio zainteresiran za Dinamo, a sada bi u Dinamu za polusezonu dobio preko 800 tisuća eura. Ako je to dolazak iz ljubavi, koliko bi trebalo za plaću da nije iz ljubavi :rofl:

Popularna je i njegova izjava o Rijeci i Hajduku kao prvacima.
    Među par forumaša sam koji ga otpočetka nisu htjeli, još kad se spomenuo prije par mjeseci.
    Krilo koje dvije godine ne igra, ne zabija i ne asistira.
    Bit ću sretan ako ode u Hajduk pa napokon završi s Dinamom za sva vremena.

Jedino što poštujem u vezi njega je izjava o šarenoj kapetanskoj traci dok je igrao za Wolfsburg.
  • Georg Koch
    6.3k
    Krilo koje dvije godine ne igra, ne zabija i ne asistira.Krizy

Ispade Brekalo po tebi jako los igrac i za okvire HNL-a.
    Buduci da je to tako, mozes li mi reci tko je opcija Dinamu realna i dostizna, a kvalitetno pojacanje za poziciju konkretno lijevog krila, kad eto vec to nije Josip Brekalo, u najboljim godinama, igrac sa iskustvom liga petica nekoliko godina.
  • Purger
    360
    Ispade Brekalo po tebi jako los igrac i za okvire HNL-a.
    Buduci da je to tako, mozes li mi reci tko je opcija Dinamu realna i dostizna, a kvalitetno pojacanje za poziciju konkretno lijevog krila, kad eto vec to nije Josip Brekalo, u najboljik godinama, igrac sa iskustvom liga petica nekoliko godina.
    Georg Koch

Kad je Brekalo bio blizu Dinama, ovdje su se pisale stranice i stranice o tome kakvo će on nama bit pojačanje i kako neki Dinamovci nisu normalni što njega ne smatraju pojačanjem da je on za našu ligu alfa i omega

Sad kad je u Hajduku sad nije zabio ni asistirao dvije godine
  • Jaro
    10.5k
    Kako fino ekipa pusi ove spike. Brekala ko jebe, al vidim ponovo su govna svoj bijes uspjela usmjeriti dalje od sebe... Mi ovako glupi ni ne zasluzujemo vise od tajnice, mumije, loleka i boleka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.