• Orc123
    12.5k

Covjece posao je, ja to shvacam ali da sam nogometas nema tih para na svijetu koje bi me odvukle u Hajduk, ne postoje! Razumijes? Nisi kruha gladan pa da ides zaraditi koji euro! O kakvom poslu ti pricas !?
    I ne, ne mrzim Hajduk nego previse volim Dinamo. To ti ko da vratis svoje dijete u rodiliste jer previse place po noci pa nemres spavati pa uzmes drugo! To Dijete je u ovom slucaju Dinamo i ne bi ga dao za nista na ovom svijetu!
    Isto tako ne bi nikad ocekivao da pravi Hajdukovac dodje u Dinamo, ne zato jer to ne bi zelio vec postivam da isto tako vole i nedaju na svoje.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ovo je Barina poruka upravi Dinama. Nakon odlaska njegovih ljudi iz omladinske škole poslat će sad i Brekala u Hajduk. Mogao ga je poslati u Salernitanu ili Olympiacos ali će ga namjerno poslati baš u Hajduk. Mora da se s nekim iz uprave Dinama gadno zakačio na zadnjem sastanku.
  • Georg Koch
    6.3k
    ironican si ili? Ne mogu shvatit jel jesi ili mi se cini :sweat:
    unatoc svemu, do danas sam i dalje bio optimist jer jebiga, takav sam kad je d. u pitanju.
    Al bome dodje li Brekalo dolje, ne vidim vise prostora za bilo sta. U k.smo, lose igre, losa psiha, fali nam igraca.
    Nema naznake za dovodjenjem ikoga.
  • Rakovica1986
    1k
    Ma kakav Brekalo u Hajduku. Klasični PR Instagram Split
  • Keyser Soze
    14.7k
    Duplančić je praktički glasnik Hajduka, 99% onog što on napiše se obistini.
  • Georg Koch
    6.3k
    baru boli k.za dinamom.
    Njemu je ovo samo biznis. Ruga nam se kao sto smo i mi narugali se sa Brekalom. I ja bi na njegovom mjestu.
    Ne brine me on, ne moze on Brekalu zapovijedit da ide u tovariju.
    Brine me Brekali kao dinamovac...
    Al jebiga, to smo mi :clap:
  • Crusades
    16.8k
    Izgleda da Bara želi da Rukavina ostane u Dinamu do zadnje sekunde ugovora.
  • IstokKa96
    858
    @Orc123 pricam o poslu prvenstveno iz kuta A.B., a njemu je lova najbitnija. Ako se jos igrac nadje u takvoj kombinaciji, to je njima win-win situacija.

Drugo bitno, igraci nisu navijaci poput nas, oni su uglavnom navijaci nekog drugog tipa (ne sa zapada :wink: ) jer u suprotnom ne bi npr. bjezali sa 17 godina na prvi zov inozemstva ili jos bolje direktno ili zaobilazno prelazili u redove najveceg rivala.

Dakle, njihovo navijanje za Dinamo nema nikakve dodirne tocke s nasim osim deklarativno.
  • Ban
    698
    unatoc svemu, do danas sam i dalje bio optimist jer jebiga, takav sam kad je d. u pitanju.Georg Koch

Ja sam od danas optimist. Ako i naša uprava iz nečega može izaći čista obraza, onda nam nema kraja.
  • Nemrem99
    48
    Doslovno mu je jedina ponuda trenutno ona Hajdukova jer je sve odbio zbog nas i usput se zamjerio sadasnjem klubu. Koja ironija...
  • wolfgang14
    2.5k
    Doslovno mu je jedina ponuda trenutno ona HajdukovaNemrem99

I olimpiakos je ušao u priču nakon kaj ga je dinamo odbio. Tako da ima još njihovu ponudu
  • Georg Koch
    6.3k
    zasto tek sada, jer im LW nece igrati Dajaku/Lacika nego Brekalo?
    A u nas Hoxha?
    Daj jesi realan imalo ti???
    Cisra obraza mogu izaci aamo da podnesu svi redom neopozive ostavke. Sto se nece dogoditi naravno.
    I to je to.
  • Ban
    698

Odjeb svim ovim kokošarima i parazitima poput Bare i Brekala je ispravan potez.

Vi ste ljuti na upravu jer nije podlegla Barinom pritisku. Vjeujem da će stvari za nas izaći na dobro. Cijela ova situacija je pokazala da uprava ima kičmu i žele suzbiti utjecaj i orgijanje posrednika u klubu.
  • Nemrem99
    48

Grci su pisali da nista od toga jer O zeli pravo otkupa, a Fiorentina samo cistu posudbu
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    uprava da ima kicu izasli bi pred navijace i sve objasnila. A prvo i osnovno bi objasnili i rekli jel novaca ima ili nema
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.