• Facke
    7.1k
    Ajd sad iskrene otkud njima novci i za tu posudbu?! Da im Bara novce posudi? Ili bu i Breks igral dele za Euro? Pravi Dinamovec dolje nejde. Kraj price. Kulke god nasa uprava nesposobna. Klub kao klub se i dalje voli.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Zanimljivo da je zadnjih par godina očito trend govoriti da si "dinamovac od rođenja" i onda potpisati za najvećeg rivala (Krovinović,Borevković,Uremović,sad možda Brekalo). Blago nama s takvim dinamovcima...
  • Nogo
    9.4k
    Nisam se iznenadio na ovu vijest iako mi je tlak na 1000 i luđi sam sada nego onaj dan kada nije došao kod nas.
    Ajme uprava i svi debili šta nam se dešava s Dinamom.

Ima Bara dole i Žapera, Brajkovića i sada radi sve kontra nas...
  • IstokKa96
    882
    @Sibirski plavac takvi što dalje od Dinama.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Znači, ako se pokaže da je Ogiwara neka klasa Ukrajinca, mi ćemo zapravo u drugi dio ući slabiji nego smo bili na jesen, a ovi su doveli Laszla, Kalinića, Perišića i Brekala :lol: :lol:

Pa čestitke svima
  • NitkoBitan
    33.7k
    Dosta dobar karakter! Neka takvih sto dalje od Dinama. Cuj to on je sve ucinio da zavrsi u Dinamu pa ga eto u Hajduku... da se nije odrekao malo vise novaca zbog Hajduka :grin:

A i ciganski Olympiacos nista bolji.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ako se ovo ispostavi istinom, Hajduk je doveo Kleinheislera, Brekala, Perišića, bio ili je još u igri za Ukrajinca.

Dinamo je doveo beka iz Japana, lijevo krilo Slaven Belupa i vratio s posudbe klinca iz Lokse i špicu Varaždina. Mi bi kao titulu ili?
  • Captain America
    20.4k
    Dovest ćemo mi Kenta!

Zajebavam se, nemamo ni za Goričana :lol:
  • marcio amoroso
    47.5k
    Ako se ovo ispostavi istinom, Hajduk je doveo Kleinheislera, Brekala, Perišića, bio ili je još u igri za Ukrajinca.

Dinamo je doveo beka iz Japana, lijevo krilo Slaven Belupa i vratio s posudbe klinca iz Lokse i špicu Varaždina. Mi bi kao titulu ili?
    Keyser Soze

A to sve sa duplo manjim proračunom od nas. Zamisli da mi imamo njihov proračun, a oni naš.
  • Nogo
    9.4k
    Kažu do kraja godine, a ne sezone, jbt ja ne znam tko će se boriti protiv toga.

@Gražvydas Mikulėnas možeš li provjeriti ima li istine u ovome jer večeras neće biti spavanja.
  • eol12
    855
    Moćniji su i sposobnije ljude imaju trenutno od nas, naviknite se.
  • IstokKa96
    882
    @Captain America Gorican je u 'niagari', dakle ili Kustosija ili jug... :wink:
  • miro
    8.1k
    Ma nek potpišu sve njih, to me uopće ne boli. Mene boli kad vidim koga mi imamo u kancelarijama i tko nam je trener. Ovi izbori će doć mjesec dana prekasno, ali jebiga takva nam je sudbina ove sezone, iz lošeg u gore.

Nema predaje
  • Keyser Soze
    17.3k
    Napisao sam (ne)davno, oni su doveli bolje igrače bez ugovora nego mi koji smo svoje platili. Ljudi su besplatno doveli Šarliju i Uremovića dok smo mi doveli Bernauera iz 2. francuske za više od milijun eura, Živkovića smo vratili s posudbe, golman nam ima 37 godina. Platili su Kleinheislera 500k eura, mi smo doveli Tibora Halilovića i Ademija van forme. Oni će na lijevom krilu imati Perišića i Brekala, mi Hoxhu i Špikića.
  • Peškaman
    8.3k
    Ovo ako se desi treba čitavu upravu stavit na stub srama.
    Nevjerujem da ce Josip pristat ali eto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.