• DinoLeonix
    2.1k

Ovo je već sedmi put da Bara govori da je sve gotovo.
    Povraća mi se od tog tipa iskreno
  • IstokKa96
    956
    @emilperska postujem vase misljenje, ali mislim da nas samo pobjeda u Puli odrzava na zivotu...osim ako iza Jakira ne dolazi Mourinho.

Kad rakete prolete kroz Pulu, Gorica i Loksa ce biti samo usputne stanice do konacnog cilja.
  • Mr Anderson
    22.7k

A kak ste vi to zamislili? Naša Rebecca odnosno Vlatka će dovesti nakon poraza od Istre nekog Ted Lassa s čarobnim štapićem i zaraznom pozitivom koji će odmah zaredat s 15 pobjeda i uzeti ćemo naslov. Smiješno je kad ljudi vjeruju u bajke i vilenjake. Tako nešto ne postoji i neće se dogoditi. Mi ako izgubimo sad i od Istre u banani smo totalnoj.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Realno, idealni scenarij je baš katastrofalna igra u Puli u kojoj živom srećom uspjevamo ne primiti gol i pobjeđujemo autogolom ili nekim potpuno bezveznim ubacivanjem lopte iza linije, da ne prosujemo bodove ali se ujedno i vidi kako ovaj mora otići. Sramotno je da uopće o tome razmišljam.
  • miro
    10.3k
    budimo realni, ako uzme 3 boda, ostaje bez obzira na igru
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ja ne razumijem zast uopce mora bit poraz? S trenerom i gdje goni si ili zadovoljan ili nisi. Brentford je napucao trenera jer im je po analitici osvajao vise bodova nego sto je realno trebao.. Tovari su vidjeli da s Lekom ne ide i zamijenili ga.
    Smijenit ga nakon Istre kako god, kad on nema obraz sam otic zast bi mu bilo ko davao vise sanse kad je ionako dobio vise nego ijedan trener u Dinamu.
  • Bosskovitz
    21.5k

Budimo isto tako realni da ni poraz ne garantira da će otići.

zast bi mu bilo ko davao vise sanse kad je ionako dobio vise nego ijedan trener u Dinamu — Efes Pilsen

Zbog 500.000 eura :) Misliš da je glupo prepustiti naslov najvećem rivalu i odreći se potencijalnih 25+ milijuna eura od Lige prvaka zbog 500.000 eura? I ja. Ali mi nismo uprava GNK Dinamo pa to očito ne razumijemo.
  • emilperska
    18.9k
    2018. smo već osigurali naslov, uz poraz protiv Rudeša. Nakon tog poraza je smijenjen Nikola Jurčević s osvojenim naslovom jer to nije bilo i doveden je Nenad Bjelica, ostalo je povijest..
    2022. smo Kopića smijenili na +4 5 kola prije kraja jer se vidjelo da to nije to i da će potencijalno sjebat sve. Došao je Ante Čačić i ostalo je povijest.

S.J. na do naslova odvesti neće, a svaka utakmica s njim na klupi je korak dalje od naslova. Treba nam novi trener i 1-2 pojačanja i efekt na svlačionicu pojavom nekoga s autoritetom. Ovo s njim stvarno ne vodi nigdje i odgađa se neizbježno. Ne očekujem da će doć Mourinho, ali će doć netko tko će samo dignuti igrače, napraviti par logičnih promjena, Uprava će mu dovest 1-2 pojačanja i uz Božju pomoć stići ćemo Jogurt..
  • Mr Anderson
    22.7k

Slažem se da je Sergej potrošio sve kredite i da treba netko novi, ali ne uz cijenu poraza protiv Istre. Treba nam pobjeda. Kakva god.
  • Bosskovitz
    21.5k
    S.J. na do naslova odvesti neće — emilperska

Jesi ga gledao na presici? Taj body language, taj ton, taj izbor riječi... ni on ne vjeruje da može osvojiti naslov, kako bi onda itko drugi.
  • IstokKa96
    956
    Otisli smo van teme, sa ovim cu nekako 'zakljucit'.

Moja poanta je (bila) da trebamo navijati ZA, glasati ZA, boriti se ZA, zivjeti ZA...PROTIV smo uspjeli i neka to PROTIV ostane tamo gdje je i sad.
  • emilperska
    18.9k

On nikad nije ni trebao postati trener Dinama, ali kad je već postao, prosuo je sve kredite i svima dokazao da nije za tu razinu. U početku je bar sam vjerovao da može nešto napraviti s Dinamom, a i igrači su mu vjerovali jer su se do Balkanija fkt borili na terenu. Sad sam prilično siguran da on sam više ne vjeruje u naslov, ne vjeruju očito ni igrači, a sudeći po medijima, ne vjeruje ni Barišić.
    Pobjeda u Istri neće promjeniti ništa, a može nam nanijeti jako puno štete dugoročno..
    Dao Bog da sam u krivu, prvi ću se posut pepelom..
  • Armagedon13
    959
    Kad se samo sjetim tetovaže
  • wolfgang14
    5k
    evo mog mišljenja: ako već MORAMO izgubit u naredne dvije utakmice, ajmo onda radije pobjedit istru pa izgubit od gorice. Jer bar će bit manji pritisak tražit novog trenera i kupit ćemo si vrijeme. A i možda Bjelica još neko sranje napravi pa dobije otkaz. Tako da svakako je bolje pobjedit Istru jer si time kupujemo vrijeme za nać nekog boljeg trenera a ne napravit neku ekspresnu odluku koju ćemo možda požalit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.