Boban je nakon nogometne karijere bivao članom nekakvih protokoralnih i savjetodavnih tijela u fifi, uefi, radio u milanu...i ni na jednoj funkciji se nije baš puno zadržao.
Također mi izgleda dosta konfliltan i tvrdoglav te mjesta napušta zbog neslaganja sa ljudima s kojima bi trebao raditi. To u poslu nikada nije dobro i nema mjesta tjeranju inata i nekakvim rigidnim stavovima. — db-izbjeglica
Također mi izgleda dosta konfliltan i tvrdoglav te mjesta napušta zbog neslaganja sa ljudima s kojima bi trebao raditi. — db-izbjeglica
meni su zanimljive neke činjenice u klubu:
- ademi i ostali odlaze iz kluba u vremenu dok dolazi do promjena u klubu (Šimić, Bišćan, izbori, itd.)
- najednom nemamo para (do tada šakom i kapom)
- tajnica od devedesetih(!) i co.(supočinitelji krađe) šikaniraju Šimića (podržavao ZZd)
- dolazi Bišćan (podržavao ZZd) i njega se šikanira i daje pedala vrlo brzo
- dolazi mamićev prijatelj yakir
- vraća se brzo ademi (mamić ga spasio)
- yakiru se tolerira ko nikome u povijesti loše vođenje prve momčadi
- izbori se bliže, klub tone (kome je u interesu nakon prvih izbora u svojoj povijesti da se klub buši?)
pametnome dosta. — kibic11
Ovisi o konkretnim razlozima konflikta, čeferin mjenjat statut uefe kako bi dobio jos jedan mandat, sasvim opravdan razlog za rec hvala doviđenja. U milanu je njemu i maldiniju gazidis radio iza leđa i ulazio u djelokrug njihovog posla za koji oni odgovaraju, također opravdan razlog za reci doviđenja. — Nino Bule
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.