• Jurki
    18.5k
    senatori su mu dali podrsku.
    Ok, nema problema. Ali onda mu dajte podrsku i na terenu.
    Ne vjerujem da su ti decki zaboravili igrati nogomet i da su za odstrel. Smatram da su prekvalitetni ali kaj se dogodilo da na pripremama je to zgledalo da svi dobro idu i onda na prvoj natjecateljskoj utakmici se ugase.
    Ne mogu shvatiti da se odrasli ljudi ponasaju tak nonsalantno i da znaju kolko je ova sezona bitna a da njih boli kurac.
  • Facke
    6.3k
    Problem je da taj kaos u klubu sto posto utjece na momcad. I tu je kraj price.
  • keppi
    423
    Po meni je Čabraja ok trener, ali sad poslije jedne pobjede odmah da je on taj...baš i nisam siguran. U Loksi možeš biti i 4 ili 5 pa i 8 ako se proda koji mladi igrač dok se zna kako to u Dinamu ide.
    Isto tako on se gotovo cijelu utakmicu branio, istina vrlo organizirano uz kontre što lokomotiva dobrim dijelom i igra. U Dinamu se ipak traži sasvim drugačiji tip igre i pitanje kako bi se Čabraja u tome snašao.
  • Droljo
    18.7k
    Ne mogu shvatiti da se odrasli ljudi ponasaju tak nonsalantno i da znaju kolko je ova sezona bitna a da njih boli kuracJurki
    Možda su i njima pape i dida....... Pa pokušavaju sabotažu. Drugo objašnjenje nemam.
  • Olmic
    5.1k
    bio sam uvjeren da su igraci isli busit Jakira jer onako lose odigrat treba znat.

Jedna luda teorija, igraci kad su procitali koliko ce Brekalo dobit su se pobunili i to iskazali na terenu i epilog ne dolazak Brekala

Odbijam u to vjerovat, ali ovih dana me vise nista ne moze iznenadit
  • Jurki
    18.5k
    Jedna luda teorija, igraci kad su procitali koliko ce Brekalo dobit su se pobunili i to iskazali na terenu i epilog ne dolazak BrekalaOlmic

Kad ce Špikic, Misic, Petko and company imati takve brojke u ligama petice onda se mogu buniti.
    Špikic ni sam ne zna kak je zavrsio u Dinamu.
    Po cemu je Špikic zasluzio takav ugovor koji ima.
    Ima otvoren put ka golu moze pitati golmana u koji cosak hoce gol. Kaj on napravi? Salje loptu u guzvu.
    Nek ovo sve rastjeraju i nek dopeljaju 11 Japanaca bar znam da ce ispustiti dusu na terenu.
  • Bruh
    1.1k
    ako su to napravili treba sve do jednog stjerat iz kluba
  • Ludovic IX
    9.2k
    pokušavam ne čiat izjave niti jakira, niti igrača.. ovdje jedino čitm o dinamu..

mogu se oni iskupiti za ovo - izadjite ko lavovi sljedećih najmanje 22 tekme koliko je do kraja i ja ću bit zadovoljan..
  • Jurki
    18.5k
    potpis.
    Gospodo igraci i svi u klubu. Dosta je price. Djela su bitna ili se tornjajte svi van.
  • keppi
    423
    Pa iskreno bez obzira koliko se prikazuje velika želja Brekala za povratkom i mene stalo bode u oči njegova plaća koja je iako dosta smanjena još za naše prilike značajna.
    Koliko je bilo natezanja oko Petkovića i to kada je igrao baš super da se neće probijati postavljeni limit u plaćama i sada pročita da će Brekalo dobiti znatno više od njega.
    Pobuna i nezadovoljstvo....pa moguće.
  • Droljo
    18.7k
    pokušavam ne čiat izjave niti jakira, niti igrača.Ludovic IX
    Koje izjave?
  • Olmic
    5.1k
    pa bas zato, kako objasnit da Spikic nije puknuo po golu, kako objasnit ds je Petko bio vise osmica nego devetka, kako objasnit da u 20 minuti utakmice u polukontri i kontri trce 2 od 10 igraca
  • Keyser Soze
    14.8k
    Mislim da je ovim cirkusom oko Brekala završio naš transferni rok, možda bude neki odlazak da se kasica još popuni malo. Znači, u prijelaznom roku koji nam određuje uzimamo li titulu ili ne, lovimo -7 za Hajdukom, nikad "skuplja" LP od iduće sezone mi dovedemo lijevo krilo Slaven Belupa s 11 golova, lijevog beka iz japanske lige za kojeg nitko od nas ne zna kakav je, vraćen je mladi stoper Živković koji očito mora igrati svaku utakmicu i vraćena je špica Varaždina Fran Brodić. Eto s kim napadamo titulu, uz sve to su naši glavni igrači toliko pali u formi, a neki su neprepoznatljivi kao recimo Baturina i Ristovski.
  • Jurki
    18.5k
    Koliko je bilo natezanja oko Petkovića i to kada je igrao baš super da se neće probijati postavljeni limit u plaćama i sada pročita da će Brekalo dobiti znatno više od njega.
    Pobuna i nezadovoljstvo....pa moguće.
    keppi

Svi igraci u Dinamu nece dobiti nigdje takvu placu. Jer imaju previse musica u glavi da bi im netko dao tolku placu.
    Jebote mi trosimo cca 20 milja na place a igra nam je za kurac.
    Lako je svaki mjesec otici po placu i boli me kurac.
  • Ban
    698
    Ne vjerujem da su ti decki zaboravili igrati nogomet i da su za odstrel. Smatram da su prekvalitetni ali kaj se dogodilo da na pripremama je to zgledalo da svi dobro idu i onda na prvoj natjecateljskoj utakmici se ugase.Jurki

Ne slažem se da smo dobro izgledali na pripremama, a to sam tada i rekao te su me mnogi za to prozivali. Evo jedna kratka prepiska.

Ti si se stari stvarno pogubio, o cemu ti pricas. Protiv najbolje slovenske ekipe smo izdominirali u 1. poluvremenu pa ovi nisu doslovce mogli nista. Covjek bi pomislio da doslovno Bara osobno komentira, kad covjek procita sto ti napises u jednom danu.scooniepenn

Ne slažem se da smo izdominirali. Mislim da smo pokušali igrati brže i okomitije, ali da smo imali jako lošu progresiju. Ako predajemo dio kontrole nad loptom da bismo igrali okomitiji nogomet onda kroz protivnika treba rezati kao kroz putar. Mi smo teško dolazili u opasne zone i bespotrebno smo predavali loptu suparniku kroz cijelu utakmicu. Mnogi ovdje hvale Mišića, ali on je barem desetak lopti prodao kroz te neforsirane tehničke greške i on tu nije bio jedini. Mi smo na pola pripema i ovo ne izgleda ni blizu kako treba, izgleda traljavo. Na ovim pripremama izgledamo lošije nego što smo dosad izgledali u HNL-u.

Zabili smo dva smiješna gola na račun nekvalitete suparnika, a van toga nismo stvorili ništa. Bio je onaj jedan bijeg Petkovića, ali Petković do kraja sezone više nikome neće tako pobjeći. S druge strane, Slovenci su dosta dobro držali loptu protiv nas. U redu, nisu imali kvalitete da ozbiljno zaprijete, ali druge će momčadi imati: Betis, Hajduk, Osijek, Rijeka.

Najbolje situacije koje smo mi sustavno stvarali su dolazile preko Mikića. Kada sam rekao da Mikića treba ostaviti u seniorima kao drugu opciju iza Mohe svi su skočili na mene. Kako sad to? Pa neće Rile sustavno probijati bok na taj način. Uz svo dužno poštovanje Riletu, on više nema snage za to. Rile je jako plemenit bek, ali fizički je sve suprotno od onoga što Jakiru treba. Ako ga Jakir misli forsirati na račun imena kao što radi i sa Ademijem, donekle i sa Mišićem, onda smo najebali. Svom srećom barem bi lijevo taj problem trebao biti riješen dolaskom Ogija.
    Ban

I bome smo najebali brže i gore nego što sam čak i ja kao dežurno gunđalo mislio da hoćemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.