• Jaro
    10.5k
    Kakva bruka, sad se pise da imamo love za dat otkaz treneru ili posudit Brekala :rofl: :rofl: :rofl:
    Za Baturinu nakon ovakvih novosti ocekujem ponudu u razini 5M € jer svi znaju/misle da je klub bez prebijenog centa...
  • sanjinlego
    4k
    Ovo su ljudi koji uništavaju Dinamo ..

Vlatka Peras, Danijel Tomačić, Darko Podnar i Mirko Barišić!

Ne valja nam kriminalac, ali zato valja tajnica? Odlazite!
  • badblueboy86
    23
    i ja mislim tako jer prvi novi poraz Dinama i Jakir leti sigurno, a klub nema novaca za isplatit Jakira i stozer ako dovedu Brekala
  • NitkoBitan
    28.3k
    Znaci odlucuje se izmedu dolaska Brekala i otkaza Jakiru... Ajmo ljudi kaj cemo sta cemo, slatke brige :grin:
  • badblueboy86
    23
    pokrali su sve sto se moglo pokrasti
  • eol12
    688
    Klub nema prebijene pare, za pocetak vam treba biti jasno. Drugo treba totalni reset i izbaciti cijelu upravu, kako ne znam.
  • Mlađi referent
    13.2k
    Idem ja uplatit još 20 eura za članarinu, nek se nađe u klubu, možda će tko ogladnit pa da ima za sendvič
  • Praskaton
    4.4k
    Nema novaca? Ok.Prodaj Rukavinu i Bulata ako postoje ponude koje su spomenute.Ispod cijene ako treba.
  • Orc123
    12.4k
    Daj nije realno! Da đi nemamo pola milje eura o da se sad razmislja jel uloziti pola milje u otkaz ili u Brekala!? Pa di su pare? Zasto nitko ne zna nasu financijsku situaciju? Zasto imamo nase ljude u klubu sad? Pa di su pare ljudi? Di? Kako ke ovo moguce? Gdje nestaju pare? Ako je Mamic izvukao 30milja godinama kroz klub po optuznicama i zavrsavao je u plusu Dinamo i ulagao, di su sad pare ili smo se rijesili jedne velike zvijeri a dobili puno puno malih hijena koje sisaju novac iz kluba? Nek izađu u javnost panjevi i vele u cem je problem i di su pare u picku materinu vise! Jbm ti nesposobne ljude vise. Zasto se namjerno rusi Dinamo?n
  • badblueboy86
    23
    on ako je i uzimao, on je barem i davao, a ovi samo uzimaju i nista ne daju, vode nam klub u propast bez izlaza iz istog..
  • Nolifer
    11.8k
    I ako prodaju, kome će ići taj novac, posrednicima ili nekim osobama? A koliko onda klubu? Opet će se sve iznova vrtit, nema smisla, jedino kaj ima smisla je da svi odstupe.
  • Nevo7
    975
    Ovo je sramotno i užasno, kao da netko namjerno uništava klub. I uništava. I u tome uživa.
    Od mazanja očiju navijačima sa zelenim svjetlom za dovođenje Bišćana (za kojeg se zna da je trenerski blagorečeno nepotkovan, no možemo i na to zatvoriti oči), otvaranja dijaloga sa navijačima koje se svelo na usuglašeno podizanje cijene karata, bacanja mrvica sa stola sa novim Statutom do ovog sa Jakirovićem. Šimić je svojim odlaskom i time da nije nikaj rekao - sve rekao. Njima je bio cilj miniranje svega onog kaj predstavlja navijački Dinamo, time i Bišćana i Šimića, kako bi suncokret navijačima Dinama kao Indijancima perlicama kupili vjernost staroj garnituri, a zgadili nove snage koji nemaju utjecaj. Zato se Bišćana odmah smjenilo, opravdano ali živjeli su za to. I zato se sada tolerira Jakirovića, jer je njihov čovjek, njihov kandidat. Njegova smjena označava njihovu nesposobnost. U Klubu je gamad koja maže oči navijačima, isisava novac, sustavno ga uništava. I onda napravi Dinamo Plus i otvori novi dućan. Vidi kak smo dobri. A još uvijek imaju jednog gospodara. Smeća i gamad.
    Do kada će navijači okretati glavu na sustavno uništavanje kluba? Jednu glavu smo prividno uklonili, a narasle su još tri, pet, deset. Zmije obične, korov koji treba spaliti.
  • Orc123
    12.4k
    Iskljucujem se vise od komentiranja jer cu oboliti radi tih idiota.
  • badblueboy86
    23
    Ljudi moji, mi se ovdje jedemo iz dana u dan, a uprava nam se smije iz fotelja i grabe novce u svoje dzepove..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.