• Facke
    6.3k
    Ja vam samo mogu reci da je miro sasvim kaj je danas napisal 100 posto upravu
  • badblueboy86
    23
    Osjecam se kao da me je netko prozvakao i ispljunio.. sve im j…. sta nam rade suge
  • San Lorenzo
    19.9k
    Vjerojatno smo digli ruke od ove sezone i odlučili ne plaćati nečiju posudbu...drugi ili treći možemo biti i s ovim kadrom.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Kek bi stvarno bio bomba ali u ovom trenutku nerealan iz dva razloga
    a) nemamo para za njega i njegov stozer
    b) pitanje je bi li on htio voditi dinamo uopce u ovom trenutku kad ga cekaju pripremne za europsko sa Slovenijom
  • Keyser Soze
    14.8k
    Pa nije da zaostajemo 14 bodova nego smo na potencijalnih -4. Ne kužim zašto bi već sad odustajali.
  • Laugreano
    4.5k
    Super, odustat 17 kola prije kraja.
  • Dzgšb
    1.7k
    Da nije tragično bilo bi smiješno
  • Klenx
    8k
    Nemam riječi kakvi su to pajaci u upravi.

Vlatka Peras
    Darko Podnar
    Danijel Tomačić

Troje nesposobnih tutleka, tri šuplje glave, troje notornih nesposobnjakovića, tri tikve manje vrijedne od jednog drvenog panja, zreli za Goljak ili Suvag. Ili da skratim, jednostavno TROJE DEBILA!

Na što su doveli klub u 9 mjeseci, to stvarno ne može baš svatko. Od kluba kojeg je prečka dijelila za prezimljavanje kroz LP do kluba kojeg pijani Duje Čop siluje.

GOVNA ODJEBITE!
  • NitkoBitan
    29.1k
    A i taj Brekalo koji k je cekao 10tak dana da odgovori na interes Dinama. Da je htio vec bi bio nas i ne bi dosla do izrazaja nesposobnost nase Uprave. Necemo sad od Brekala pravit zrtvenog janjca kad on to nije, sam si je kriv.

Jebala ga Salernitana i Besiktas.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    jesi sad ozbiljan? Brekalo kriv? Pa Fiorentina ga nije puštala dok ne dovedu zamjenu, on je svoje odmah dogovorio.
  • Laugreano
    4.5k
    Cekala je Fiorentina, a ne Brekalo.
  • sport
    4.9k
    Ne seri,Brekalo je najmanji problem.Nadjebavali su se Dinamo i Fiorentina oko uvjeta.
  • Orc123
    12.6k
    Nije ni meni jasno...od ceg smo odustali? Jbt 17 kola je do kraja, jbnih 17kola...od cega se odustalo? Ajd da smo na minus 15 pa bi mislio tesko ali jos se moze ali tko normalan odustaje od naslova na -4 realno 17kola prije kraja...trudim se ne ruzno psovati ali tesko se suzdrzavam....
  • KaJJe
    401
    Ma koji Kek. Dajte budite realni. Da imamo novaca za bilo kakvu promjenu ne bi ovaj klaun bio i dalje na klupi.
  • FrenchMontana
    1.4k
    Ma sramota, na kaj smo spali. Urusavamo si ugled i za buduce transfere…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.