• sport
    4.9k
    Nama je desni bočni trebao još jučer.
  • Zagi
    10.7k
    Nama je desni bočni trebaosport

prije cca 12 mjeseci
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    plus jedan stoper, cijela sredina i napadac
  • sport
    4.9k
    Meni se sve nekako čini da Jakiru ekipu sastavljaju senatori.
  • Nolifer
    11.9k
    Plus novi SD pod mus
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Plus novi SD pod musNolifer

Dinamo već jako dugo nema sportskog direktora. Ta uloga sad je pala na vaša leđa?

S.J. : To je odluka Uprave i mislim da trenutno radimo odličan posao i bez imenovanja određene osobe baš na tu poziciju. Ne znam koliko ima smisla nekoga imenovati samo da bi se zadovoljila forma.
  • sport
    4.9k
    Nama zapravo treba čistka u vodstvu kluba jer ta gerijatrija nema nikakvu viziju.
  • Nolifer
    11.9k

#imalobismisla hah

A vidim da su im bajni rezultati nema kaj...
  • Nogo
    8.3k
    Ja mislim da će mali Mikić biti vatrogasno rješenje a i Ogiwara može igrati desno.
    Da trener zna mogao bi i bez beka nešto napraviti, a ne ko naš ajde daj beka.

Rista i Mikić
    Ogiwara desno
    Kaneka vratiti iza a Brekalo, Hoxha, Vidović, Špikić na krilima
    Igrati 3,5,2

Postoje razne solucije od ishitrenih odluka, ali kada nemamo krštenog SD-a ne znam šta bi napisao.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    ŠpikićNogo

ako još jednom vidim ovog čovjeka da nosi sveti dres povratit ću sebi u usta
  • Zagi
    10.7k
    ta gerijatrija nema nikakvu viziju.sport
    Ma niti elementarno znanje.
    Pa vode nas glorificirani administratori, tajnice ...

Pa adj da smo se jutros probudili iz kome i ne znamo tko je Vlatka, onaj njen , Tomačić i ostala bagra ..
    Svejedno bi se jebeno zapitali pa kaj ste vi ludi, tko je njima dao mandat za odlučivanje o sportskoj politici. Na temelju čega ? 5 na nozi nemre baš nitko tam napravit.
  • Nogo
    8.3k

Ja bih iskreno par igrača počevši od Baturine dao na prvu ponudu ća.
    Baturinu, Petka, Špikića, a Ademi, Mišić i Ristovski na klupu.

Igrali bi mi mladi i oni koji žele "krv". Netko ko se trudi.

Koliko god smješno zvučalo ja bih doveo Miereza jer taj trči kao navijen i znaš da hoće i želi, Selahia koji naš vezni red trenutno pojede i u obranu jednoga jer ovo s Živkovićem bi moglo biti veselo do kraja.

Od toga da nismo zadnjih 4-5 utakmica dobili gol, do toga da nam Čop da het-trik :sweat:
  • Zagi
    10.7k
    a i Ogiwara može igrati desno.Nogo

a Ljubo lijevo.
    Da, to mi izgleda izgledno.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Postoje razne solucije od ishitrenih odlukaNogo

Ma nije ishitreno, ishitreno bi bilo gurnut Mikića u vatru i mislit da si napravio nešto.

Nama treba prvi desni bek, i Ristovski u rotaciji. Dovest zamjenskog beka ili gurnut Mikića, nisi napravio ništa, možda eventualno štetu.
  • Laugreano
    4.5k
    Jos jednog japanca i Vahu koji je 3 godine bio izbornik Japana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.