ali to ne umanjuje cinjenicu da smo sekularna drzava.
Jedna Turska je sekularna drzava, a po nekim procjenama cak 99,5% stanovnistva je muslimanske vjeroispovjesti. — jedan u nizu
Ali smo većina katolici, a ne sekularci, vidim da te to idalje žulja, pa ne želiš prihvatit činjenično stanje. Jer je panika čim se spomene izgradnja novih crkvi i to je kao neki krimen? — Nolifer
evo ne znam kako da ti uopce odgovorim na ovo.
Ocigledno je da bilo koja rijec ili recenica koju ja napisem tebi nece doci u glavu. Da neces pojmiti ono sto mislim svojim izjavama reci.
Ponovit cu zadnji put, i gasim se s ove teme. (ne zelim promijeniti vasa misljenja, nego samo da shvatite sto zelim reci, a to nije ono sto vi mislite i pisete da ja mislim :D ).
To sto smo mi vecinom katolici ne umanjuje cinjenicu da je hrvatska sekularna drzava i da je to upisano u ustav. Samim time to nosi neke zakonske obveze i prava.
BITI SEKULARNA DRZAVA NE ZNACI DA JE DRZAVA PRETEZITO ATEISTICKOG STANOVNISTVA. — jedan u nizu
Ja sam ti i argumemtirao i dao priliku da vidiš neke stvari, no očito ti ili nije jasno ili ne želiš prihvatiti drugačije mišljenje. — Nolifer
On neće vidjeti problem s crkvom ali će vidjeti problem sa sinagogom. — mali M
Eh tu sam te čekao. — Nolifer
E da i radije bih zvonik ispred prozora, nego da mi cajke krešte iz nekog kafića — Nolifer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.