• Noel
    13k

Ma daj koje su to fore. Napisao je pratite društvene mreže sljedećih dana ,i onda neće bit pojačanja nego će predstavit retro dres i reći će evo to je to o čem sam vam govorio. Odma ime i prezime ili ban za ove dvosmislene poruke.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Gori smo mi što pušimo te fore. Mislim da @"sanjinlego do sada nikad nije ništa pogodio, bas ništa
  • veselko tenžera
    4.5k
    nisam toliko detaljno pratio sanjina, ali ne djeluje mi kao Mr. Naknadna Pamet.
    Meni Miro Vugrinec i on daju draž ovoj temi. Trude se dati ekskluzivu napaćenom plavom puku, sanjin malo hrabrije, Miro opreznije.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Kakvi su ovo napadi na Sanjina! Sanjin je heroj, ne zločinac!
  • sanjinlego
    4k

Ohladi malo. Napisao sam da nemam konkretnih informacija, i da se prati službena stranica. Sve što se tamo objavi je gotov posao! Da nacrtam?

Kujtim, pogodio sam ti mamu, a sad me banujte, doviđenja!
  • emilperska
    10.9k

Napisao je i T.N. da je Jakir off the record rekao da dokle god je Brekalo u Fiorentini, nije gotovo..
  • Krizy
    58.7k
    Napisao sam da nemam konkretnih informacija, i da se prati službena stranica. Sve što se tamo objavi je gotov posao! Da nacrtam?sanjinlego

Hvala na informaciji.

Kujtim, pogodio sam ti mamu, a sad me banujte, doviđenja!sanjinlego

Želja ispunjena.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Kakvi su ovo napadi na Sanjina! Sanjin je heroj, ne zločinac!Dragon1Warrior123

INSAJDER, a ne zločinac!
  • Facke
    6.3k
    Decki cemu tenzije? Cemu napadanja? Sanjin je navek imel dobre informacije. Isto ko i mirovugrinec i papastrumpf. To kaj se sad Brekalo nije ostvaril nije njegova krivica. I on dobi od nekoga informacije. Tak da se smirite i nemojte bezveze napadati. Da te decke nemame nebi nis znali. Tak da ne napadajte i podrska deckima. Svi se mi nadame jos jednom igracu, pravumu kapitalcu. El se bu to ostvarile neznam. Da nam treba , treba. I to zname. Bumo vidli kaj bude. Budite fer i dobri jen prema drugomu.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    je, al ljudi ne voleju da ih se žiga za bezvezof. Ake nisi siguren u te ke veliš bolše pričekat da bude sigurnof pa onda plasirati von
  • Lynx17
    4.3k
    Svi smo mi sanjinlegoLynx17

4oqL.gif
  • Dubbbrava
    919
    Pravda za Sanjina!
    Brekalo u Dinamu!
    Svi na stadione ovu polusezonu!
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    pa kad tebi mamu spomene taj isti lik ovdje još ga hvališ, svaka ti čast
  • CastAway1986
    3.3k
    pa vidiš da spominje majku ovdje liku kao da je dijete neko..I strašne informacije je imao nema šta , ja ga ne slušam otkad je rekao da G.Rukavina i Menalo idu na posudbu u Željezničar pa onda potom da će Menalo najvjerojatnije u Zrinjski..Lik nagađa ok nekad je to simpatično ali ako biram onda je Miro Vugrinec najbliže insajderu ovdje..Da ne idem daleko od teme smatram da postoje realne šanse da Brekalo na kraju dođe u Dinamo ako ne on onda sigurno još jedan krilni napadač
  • Facke
    6.3k

Ajde decki , sakumu od nas nekad pukne film i stira nekoga u p.m ili slicne. Nemojmo se praviti fini ko da to jos niste od nas nije napravil.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.