• Ban
    698

S kim bi uopće mogli odgovoriti na to?
  • Dinaminjo
    1.5k

Iz svo duzno postovanje Periji, sa nekim zdravim
  • Krizy
    59.3k
    Benjamin Verbič
  • rioda
    9.3k
    U ovom trenu eventualno Lovren? A da je koliko-toliko moguće da se ostvari... Bilo je priče o Kramariću, ali mislim da je za njega još uvijek rano. Treću opciju ni ne vidim baš, Modrića ni ne računam jer se on sigurno neće vraćati na naše pašnjake iz Madrida.

Možda nije tema, ali mi imamo baš enormno puno potencijala na svim poljima, npr. tek sad kad se marketing malo pokreće vidimo kako sve može biti puno bolje.

Uz naslov, najveća želja mi je da se ove godine, nakon izbora, klub stabilizira sa sposobnom i transparentnom upravom. Kad atmosfera konačno bude zdrava, broj članova nam se lako može poduplati, kao i broj gledatelja, a tad će nam biti i puno lakše dogovarati takve transfere-povratke poput Kramarića recimo.
  • BBB Sibenik
    6k
    Kent povedi nas
  • Mali Zeus
    18.8k
    Nema smisla nikog dovodit, pripreme su gotove. Nema smisla.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ako se dovede klasa, onda se takav igrač prilagodi i bez priprema, uđe 1-2 utakmice s klupe i dalje je standardan.
  • Orc123
    12.6k
    Kako onda u ovim ligama gdje nema zimske stanke ni priprema!? Ako je igrac u ritmu utakmica i ako ima kvalitetu njemu vise od tjedan-dva nece trebati da pohvata konceni da pokaze svoju kvalitetu....jedno je to da ce morat se uigrat sa momcadi a drugo je da ce on ako ima kvalitete ugradit tu kvalitetu u momcad, s pocetka nekim infividualnim potezom...
  • din
    883
    kad smo mi zadnji put doveli klasu da su ljudi bili zadovoljni?
  • cibona
    5.8k
    Onda nismo trebali dovesti niti kaneka, ipak nije prosao pripreme :wink: ...

Sto se tice priprema, one jesu bitne, ali mislim da nekolicina forumasa ovdje precjenjuje vaznost desetodnevnih priprema i ocekuje da ce nam se igra drastricno promijeniti nakon 10ak treninga.
  • plavac173
    2.6k
    Nije stvar samo 10ak treninga vec stvaranje kohezije u ekipi, odlicne atmosfere, kreces na neki nacin 'od nule', a svi znamo da nam nitko nista ne moze kad smo na svom maksimumu tako da to Dinamo puno znaci.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    istina, ne sjećam se, gotovo svi su bili ok igrači kad su došli pa tek u Dinamu postali klase, ali isto tako se ne sjećam da smo u jednoj godini izgubili toliko nositelja igre i da smo tako visili u borbi za naslov te imali ozbiljnu konkurenciju za naslov, složili se neki ili ne. Ako sad nije vrijeme za dovođenje jednog ili dva jaka imena, onda ne znam kad će biti.
  • dZg1986
    524
    Nisam dugo pratio tračeve i nagađanja oko novih transfera jer mi je trebalo malo odmora, a vidim da se spominje Kent. Koliko je to realno zasad, a koliko su to samo priče i želje na forumu bez nečeg konkretnog? U stilu Despodova i Tekpeteya? I što je na kraju s Brekalom? Hoće opet bit ko na ljeto, puno nagađanja na kraju ništa?
  • miro
    7k
    rekao sam svoje mišljenje temeljem onoga što sam od Brekala vidio u zadnjih valjda 10ak utakmica koje sam ga gledao (u zadnje 2 godine) i stojim kraj toga. Ako je atmosfera u ekipi sada dobra, a čini se da je, dovođenje Brekala ju može samo razjebat. Valjda i karakter nešto znači u cijeloj priči
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.