• Dalmatinec
    657
    Ma naravno, teška tjelesna ozljeda je iščašenje zadnjeg zadnjeg falanga malog prsta i to grozno zvuči u medijima, i znam da je navijače Hajduka romantizira, a Dinama demonizira i tu je dublja politička pozadina prisutna. Znali su se bojsi ispričati, doduše zaposlenicima Dinama, i buketima ruža tako da i dalje stojim kako bi bilo dobro da se očituju i sad.

Ja to gledam ovako, djeca mogu simpatizirati Dinamo, možda poželjeti ići na utakmicu Dinama, ali roditelji će ih mahom u tome spriječiti jer se baca ljaga na cijelu navijačku skupinu i stvara se negativan sentiment ok cijelog kluba. Ovo u Grčkoj je prošlo mahom indiferentno, bojsi su ispali dobrim dijelom žrtve i dobro je da se na kraju ispostavilo da je Grka ubio još gori Grk, a tek ih mali dio smatra tu negativcima. U ultras svijetu su dobili na cijeni koliko god bila nemila ta grčka tragedija (ne ponovila se). Dok, ovo u Vukovaru zvuči grdo - nalupana praktički djeca - a pritom dolaze informacije da su djeca branitelja.

Pametno treba postupiti.
  • NitkoBitan
    39.4k
    Pametno treba postupiti. — Dalmatinec

Slazem se, izignorirati medijske clanke i napise kao i svaki put do sada. Psi laju a karavane prolaze.

Reagiranjem bilo kakvog tipa im se ide na mlin. Imali smo dobar naziv za takve u drustvu - mekusci.
  • miro
    10k
    To su klošari i huligani - apsolutno se slažem

Slomit vilicu i jagodičnu kost teenageru od 15 godina mogu samo pičke, a ne muškarci
  • scooniepenn
    7.5k

Ili nam to nije u interesu jer nam je to bitno za 3 do 4 utakmice u sezoni. :cool: Po toj istoj analogiji bi hrpa otočkih stadiona koji imaju 4 zasebne natkrivene tribine automatski podrazumijevala da je jedna cijela tribina rezervirana za gostujuće navijače, a znamo da nije tako.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    evo me nazad nakon zimske pauze pa kratki presjek događanja iz mog kuta,

prevrtio sam nekoliko puta sažetke nakon derbija. I dalje mi nije jasno da su neki zadovoljni sa bodom protiv hajduka. Jasno je kao dan da su se došli braniti i uzeti bod, ajde ok prvo poluvrijeme, ali da drugo poluvrijeme nismo ušli ofanzivnije i odradili zamjene to mi neće biti jasno. Na kraju utakmice Karoglan i Jakir u zagrljaju i sa osmjehom kao lolek i bolek, valjda se čude sami sebi kako su se našli tu i sretni što su podijelili bodove, meni je ta u takmica jednaka porazu, ali ajde trener je zadovoljan iako smo stvorili jednu šansu cijelu utakmicu

xH58Jw5.png

zatim izvlačenje i naravno izvučemo betisa, nije mi jasno samo koji se kurac koza smije? valjda jedina priželjkivala jer je tamo dobar plastični kirurg ?

vZvvpSo.jpg

nema ova polusezona veze sa nesrećom iako sam i sam bio tog stava na početku sezone, koliko god smo je imali u prvom dijelu prvenstva tako nam se vratilo kasnije pobjedama protiv osijeka i lokomotove. Sve je to nogomet i usprkos svemu vjerujem u prolaz protiv Betisa. Pohvale Krizy-u za tekst, pročitao sam ga na twitteru

Što se tiče pojačanja, odluka o vraćanju Živkovića će se pokazati ispravnom samo ako će redovito igrati, u suprotnome će to biti kiks ( i zbog razvoja u lokomotivi i zbog oslabljenja istih ) vidjet ćemo, do trenera je

Ogiwara - ovo mi je veliki plus, ići ću toliko daleko i najaviti da će biti najbolji lijevi bek HNL-a

Hoxha - radije bi da smo išli po Brekala ali o tome ću se izjasniti na psihijatrijskoj temi transfera i nagađanja
  • NORTE
    27.4k
    valjda jedina priželjkivala jer je tamo dobar plastični kirurg ? — Gražvydas Mikulėnas
    To nije Vlatka, ako si ih zamijenio. Pitao sam na zoni valjda prije pola godine ili više zna li se tko predstavlja dinamo na ždrijebu, nitko nije napisao.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    ako sam ih zamijenio, isprike, meni je na prvu tako izgledalo i baš me jako raspizdilo
  • Mr Anderson
    22.5k
    Prije je obično Amra bila na ždrijebu, ne znam tko je sad ako nije Vlatka.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Na kraju utakmice Karoglan i Jakir u zagrljaju i sa osmjehom kao lolek i bolek, valjda se čude sami sebi kako su se našli tu i sretni što su podijelili bodove — Gražvydas Mikulėnas

Nije da branim profu, al bili su cimeri i dobri su si.
  • dzgkt
    327

Ako se dobro sjećam, pokraj naše delegacije je bila baš Betisova delegacija pa bih rekao da je zbog toga smiješak.
  • Peškaman
    9.7k

Među napadnutim ima i navijač Dinama.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Nije da branim profu, al bili su cimeri i dobri su si. — Mali Zeus

znam to, zato sam napisao, lolek i bolek,

"hehe vidi nas, treniramo 2 najveća kluba u HR hehe, još izvukao svaki bod, nema zle krvi, hehe"
  • BBB Mataa998
    2.9k
    zatim izvlačenje i naravno izvučemo betisa, nije mi jasno samo koji se kurac koza smije? valjda jedina priželjkivala jer je tamo dobar plastični kirurg ? — Gražvydas Mikulėnas

Kako se ono kaze ispeci pa reci….
  • Efes Pilsen
    17k
    Tehnicari i Ljubo :grin: Jakire, sve ti je jasno..

Screenshot-20240111-182104-Facebook.jpg
  • marcio amoroso
    54.2k

U ovoj ekipi svi najbolji jbt. Baš me zanima s kim je jadni Taki tamo igrao :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.