↪IceMan fiorentina ga je platila 1.7 mil, a da mi plaćamo 500 k za polugodišnju posudbu bi bilo suludo. — Brusa
Ja preporucam brekalu da nazove svog kriminalca agenta i kaze mu da malo zacepi gubicu i rjesava transfer u tisini, malog tu nista ne krivim — Nino Bule
A jesi se ti mozda pitao da jednostavno je suludo dat 500 tisuca eura za posudbu bez opcije otkupa i jos 600 tisuca eura njegove place samo kako bi osvojio naslov i to nije neka garancija da ces ga osvojit. Jednostavno ne znam tko je pokrenio tu pricu ali novca ima ali ga se ocito racionalnije troši dok smo mogli za Hoxhu dat nemale novce. Samo bez panike i treba uigrat ovo što imamo, meni je osobno žao što nismo uzeli ovog Davida Brekala ili Benkovića jer smatram da smo i dalje jako tanki na stoperskim pozicijama. — Thompson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.