• Bosskovitz
    19.9k

Znam, bili smo 29., ali više nismo. To je stara lista u kojoj nam se još brojalo 14 bodova iz sezone 2018/19.
  • Slush
    1.1k

Moje isprike. Cinjenica je, da DINAMO mora svakom nogometasu biti stepenica gore, i da Dinamo nije poligon za ozivljavanje karijera, a kamoli klub za bilo kakve ucjene.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Dečki ne tjerajte me da brišem komentare.
    Držite se teme!

Edit: i nisam mislio uopće na ovu raspravu između kolega Bosskowitz i Slush nego na ove nepotrebne komentare kojih je u zadnjih par sati na desetke.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Nije mi jasno zbog čega vioøe ne pristaju na pravo otkuba za određeni iznos. Žar im nije u interesu ga utopiti kad već na njega ne računaju i brkove stavljaju na krila. A zašto naši ne vide pa ga kupe. To mi je bolja računica kako god okreneš. Pogotovo ako traže 500 milja za posudbu. Daj 2,3 milje njemu ugovor. Klauzulu da može ići za 5 na ljeto. Nama titula, vratimo uloženog i svi zadovoljni. A ispunjeni i Brekalo i apetiti
    @"Krizy a ne, nisi me skuzio. Mislio sam da ga platimo 2 milje, maks 3 I kupimo ga ak je moguće. Stavimo klauzulu neku po dogovoru sa brekalo da može ići za nekih 5 nakon što osvojimo titulu. Win win
  • Krizy
    64.3k
    Daj 2,3 milje njemu ugovor. Klauzulu da može ići za 5 na ljeto. Nama titula, vratimo uloženog i svi zadovoljni.Kujtim Shalla

Ne vidim zašto bi Dinamo bio zadovoljan s ovim.
    Talijani ga platili 1.7M, ne igra godinu i pol skoro nikako, 4 krila i 2 beka ispred njega i da im damo 5 milja.
    Mogu biti zadovoljni s 0.5M.
  • plavac173
    2.6k
    To je to od prijelaznog roka, cestitke nasim insajderima
  • Crni86
    18.3k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/propada-najveci-dinamov-transfer-i-to-zbog-drugog-pojacanja-andy-bara-otkriva-nista-od-posla-15414007

Postavlja se pitanje da li Barin javni nastup neki dan bio povezan sa time sta je tada procurilo da bi Hoxha mogo potpisat skoro sigurno. Sad su shvatili da imamo love hahaha mislim da se u svijetu nogometa jako dobro prati ko kakve transfere i rezultate radi i kolko ko love ima. Ko da smo dali za Hoxhu 5,6 milijuna…. Aj Bara gonjaj ti sto dalje od dinama

Misljenja sam da sad s Hoxhom imamo kolki tolki mir, na ljeto se vraca i Stojkovic. Rukavina je cak danas nesto i pokazao. Ima vremena jos i do kraja roka, nac nekog igraca koji ce bit tu za napad i na LP.
  • Time
    1.6k

Nista,zahvalit se žabarima i brekalu i to je to...ko im jebe/e (bary) mater cigansku
  • Marcinko
    803
    Bara pederu
  • Ivdzo11
    8.7k
    Ma gluposti vjerojatno, ne znaju ni oni sta vise pisu
  • austrijanac
    8.8k
    Pa dobro.

Neće doć, u Firenci će mu isplaćivat punu plaću, a on sigurno neće igrat.

Definitivno veći gubitak imaju on i Andy, nego Dinamo.

A budite sigurni da u cijeloj toj igri je i Rukavina bio uključen. Jer to je Modus Operandi Andrije iz Kusošije.

Kao da je on prodao ove igrače do sad u Barcu i Leipzig bez razloga.
  • Nogo
    9.5k
    Smiješno je to više i čitati i komentirati.
    Ja bih zamolio samo Sanjina i Mirota (najvjerojatnije je riječ o istoj osobi) da se ne javljaju s neprovjerenim informacijama. I sam nešto čujem, saznam ali ne pišem više jer vidim da to nema nikakvog smisla. I osvrtnik i ostali ubodu jednom od 10 ali čemu.
    Ako već netko sazna nešto neka naznači da je rekla kazala a ne urgirao Dalić, Lovren...ja sam saznao, ovaj je rekao...
  • Crni86
    18.3k
    svatko ovdje valjda zna da dok se neke stvari ne objave sluzbeno nista nije sigurno. Mislim da se svi sjecaju Tomasova, ima friski primjer Bakara itd. Na kraju krajeva to je i naziv teme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.