• Ivdzo11
    7.5k
    Evo i SN su objavile isto... Znaci to je bruto 1,5 mil eura za pola godine... :cheer:
  • Keyser Soze
    14.6k
    Ali, osjetili smo u njegovim riječima i izrazu lica skepsu oko završetka tog poslaIvdzo11

Je li on napisao jednom da je iz izraza lica Petkovog menadžera stekao dojam da odlazi?
  • NB86
    16.9k

Bild rekao da je klapija placen 1.5 mil eura, ovo 5 bi moglo bit s nekim optimisticnim bonusima
  • striko
    2.3k
    Ako nam on povećava šansu za naslov i na kraju i donese, sve će opravdati. U poziciji smo da moramo riskirati.
  • dinon7
    1.9k
    "Od prvog dana kad sam došao u Hrvatsku moja je jedina želja bila Dinamo, sad je taj dan došao. To mi je bio san i cilj! Presretan sam što sam došao, još ne mogu ni zamisliti da sam ovdje. Maksimalno sam fokusiran na ono što je preda mnom. Svi znaju što Dinamo znači u Hrvatskoj i kakvi su nam ciljevi, želimo pobijediti u svakoj utakmici.", priča Hoxha i priznaje da je bilo i drugih ponuda, ali još jednom ponovio da ih on uopće nije razmatrao.
    "Bilo je dosta interesa drugih klubova, ali kad se pojavio Dinamo, svima sam rekao da želim samo u Dinamo, da me ništa drugo ne zanima. Čekao sam dosta dugo, bilo je malo stresno, ali sad sam potpisao i sad se mogu malo opustiti."
    Ovo treba Dinamu
  • sport
    4.8k
    Ako Brekalo dođe dobro došao,ako ne široko mu polje.Nitko nije veći i važniji od kluba.
  • Orc123
    12.4k
    1,5 m eura za 5mj bez mogucnosti otkupa? Pa normalno je onda da se koci to....zasto ne daju mogucnost otkupa za cca 3mil eura i zadrze rebuy opciju u 2g od cca 6mil eura ili ako ne iskoriste opciju tu ako ga dinamo proda npr. Stavi se izlazna klauzla 8mil eura cca i ako ga ne zele za 6 dobe postotak od cca 15%....mi cemo razvijati igraca i imati korist od njega a oni ga nece placati i mogu ga otkupiti opet za 2g za onaj iznos koji su ustedili na ugoru jer ima 1,7mil eura po sezoni ili samo uzmu procent, bolje i to nego da im grije klupu gdje mu vrijednost pada a moraju ga placati....mi bi od toga deala imali korist jer bi igrao za nas i jos bi nesto sitno i zaradili ako ga prodamo dalje...
  • Time
    1.3k

Špikiceva prirodna pozicija je lijevo krilo,ali kod nas igra desno...podjednako je prosjecan na oba krila.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ako je se spremno dati milijun i pol eura za pola godine nađe se i jačih igrača od Brekala.
  • NB86
    16.9k

Spikiceva prirodna pozicija u mlađim kategorijama je bila lijevo krilo ali cijelu seniorsku karijeru igra desno i ocito je bolji desno, ja sam isto mislio da mi mogao proigrat ljevo ali on je bezopasniji lijevo nego desno
  • Armagedon13
    959
    Talijani ga kupili za 1,7M "tjeraju"ga jel im nije dobar i traže te 0,5M za tri mjeseca teraj to u ....
  • Mihaljević
    13.2k
    Dovede se Šutalo, Livaković i Ivanušec na posudbu od 6mj za te pare. :joke:
  • flexXy
    2.9k

Mozda i Mbappe
  • Keyser Soze
    14.6k
    Osvrtnik spomenuo da Gazibegović želi kod nas :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.