• Jaro
    10.5k
    A kolko je dobio za Kalapiju?
  • NitkoBitan
    28.4k
    Nebitno je koliko Bara dobije za igrace u Kustosiji. Sve je to dio dogovora/trampi zbog nekih skupljih transfera, izbjegavanja poreza, pranja love itd. Mos si mislit da je racionalno trosit milijune eura na igrace iz trece hrvatske lige samo na temelju igrackih kvaliteta.

O onom crnom se vise ne pise nista, a bio navodno svjetski kalibar :grimace:
  • Maximo
    797

"Prema pisanju Fabrizija Romana, 17-godišnji Dino Klapija uskoro će preseliti u RB Leipzig u poslu "teškom" 5,2 milijuna eura"

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/tko-je-wunderkind-od-5-milijuna-eura-koji-je-odbio-dinamo-i-napravio-senzacionalan-transfer-ogroman-potencijal-15413053
  • Herñan Crespo
    88

Situacija je kakva i je i Brekalo je podhitno potreban. Smijesno je usporedjivat Hoxhu i Brekala i ko bi bio bitniji za Naslov.
  • Mali dioničar
    17.7k
    "Prema pisanju Fabrizija Romana, 17-godišnji Dino Klapija uskoro će preseliti u RB Leipzig u poslu "teškom" 5,2 milijuna eura"Maximo

Ako Bara vjeruje u Rukavinu, di je problem da Kustošija reinvestira 5 milja u Gabrijela?

Pa zašto bi Dinamo igrača koji ima ugovor do 2028. puštao za neku siću od 2 milijuna u MLS?

Ako je prodao Klapiju za 5,2 Rukavinu će barem za 52.
  • Jaro
    10.5k
    to je vec prvi dan smanjeno na 2,5 milja, a za koji mjesec ce na milju ko i onaj Faye. Romano je ocito na istoj listi gdje i ovi nasi novinari i dobije sendvic po objavi. OK, on je utjecajniji, dobije 2 sendvica...
  • sport
    4.8k
    Ja nisam nigdje spominjao otpis,ali igrač ima priliku na treningu u igri na dva gola i kod ostalih situacionih vježbi poslati npr.Mohu po čevape i izboriti se za minutažu.Ili misliš da ju treba dobiti jer tata,manager i njegov plačenik Lesi nariću nad sudbinom bogom danog talenta.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Rukavini 3x trenera vec ne vjeruju, aj da jedan te ne voli, al bas sva 3 trenera mu nisu dali ozbiljnije minute.. u juniorima mi je dobar bio, za seniore nemam sta reci kad nije odigrao jednu normalnu utakmicu. S obzirom na presing tate Rukavine i Bare, i ovaj cirkus sa Brekalom, najbolje da ode Rukavina, a Brekalo nek ne dolazi
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Sve je ovo šta se piše u medijima puno laži i realno nitko od nas ovdje ne zna pravu istinu. Po meni je najlogičnija teorija da Bara nešto mulja i stopira jer svi znamo da je takav. Brekalu ako je “ispod časti” vratiti se ili ako je uvrijeđen ili ugrožen dovođenjem Hoxhe onda nam nikako ne treba. Iako u te stvari ne vjerujem i mislim da se Josip stvarno želi vratiti, ali da Andy tu igra neke igrice preko njegovog dolaska. Imam osjećaj da će se na kraju sve pozitivno završiti i da će Josip stići i na dio priprema u Rovinj.
  • austrijanac
    7.5k
    U tom kaosu nema sportskog direktoraDanko

Nepostojeći SD je kriv što pored malog ne smiješ kihnut a da se ne ozljedi. Nitko ne sumnja u njegov talent, ali on nije spojio 2 tjedna treninga u komadu.

koga prodati za ozbiljan novacDanko

Držim papir u ruci koji govori da se u iduće tri godine očekuje rast prihoda od prodaje igrača u HNL-u (kao i u Dinamu) rađen na detaljnoj analizi, a ne u birtiji.
    Ako hoće Lesički provjerit detaljnu analizu i uvrstiti malo istraživačkog novinarstva u tatine članke, može mi se javit slobodno.
  • Olmic
    5k
    Ako se Brekalo usrao Hoxhe onda neka ga
  • Ivdzo11
    7.5k
    Nema ništa novo, nema novih informacija oko Brekala.", rekao je kratko Jakirović. Ali, osjetili smo u njegovim riječima i izrazu lica skepsu oko završetka tog posla. Kao da u Dinamu sve manje vjeruju u Brekalov povratak, kako vrijeme odmiče, optimizam je zamijenio pesimizam. Jer, ako razgovori u utorak nisu donijeli očekivani pomak, što se može očekivati ovih dana? Gdje je zapelo? Dinamo i Brekalo, kao što smo pisali, odavno su sve dogovorili, ali Fiorentina je ta koja koči realizaciju Brekalove posudbe. Pisali smo već da je Dinamo želio i 15 posto sljedećeg transfera, ali ta se opcija Fiorentini uopće nije svidjela i Viole ne pristaju na takav 'deal'. Štoviše, Fiorentina inzistira da Dinamo plati i posudbu, oko 500 tisuća eura. Josip Brekalo, pak, u Dinamu bi zaradio oko 600 tisuća eura netto do kraja sezone, za, praktički, pet mjeseci, a još uvijek nije jasno što bi Dinamo od čitavog tog paketa imao.

Ničota :sweat:
  • Maximo
    797
    Arber:

Njegove najjače igračke karakteristike?

"Jedan na jedan, dribling, to je moja najveća snaga, mislim da time radim razliku na terenu."

Zvuči ko takuro na lijevoj strani :D :D

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/hoxha-za-germanijak-od-prvog-dana-u-hrvatskoj-htio-sam-jedino-u-dinamo-zelim-igrati-protiv-vatenih-na-euru/123897
  • Joza
    645
    Ali, osjetili smo u njegovim riječima i izrazu lica skepsu oko završetka tog posla.Ivdzo11
    Nicota prati zlocinacke umove i mindhuntera
  • Mr Anderson
    12.6k

Osobno, od prvog dana sam za dolazak Brekala i mislim da bi nam bio top pojačanje za lov na titulu. Ali ako ima istine u ovome što Ničota piše onda podržavam naše pregovarače. Mislim, 500.000 Fiorentini plus 660.000 Brekalu i da nemamo pravo otkupa ni postotak od prodaje je van svake pameti. Pa nismo ovce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.