• Maximo
    823

"Prema pisanju Fabrizija Romana, 17-godišnji Dino Klapija uskoro će preseliti u RB Leipzig u poslu "teškom" 5,2 milijuna eura"

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/tko-je-wunderkind-od-5-milijuna-eura-koji-je-odbio-dinamo-i-napravio-senzacionalan-transfer-ogroman-potencijal-15413053
  • Herñan Crespo
    88

Situacija je kakva i je i Brekalo je podhitno potreban. Smijesno je usporedjivat Hoxhu i Brekala i ko bi bio bitniji za Naslov.
  • Mali dioničar
    18.8k
    "Prema pisanju Fabrizija Romana, 17-godišnji Dino Klapija uskoro će preseliti u RB Leipzig u poslu "teškom" 5,2 milijuna eura"Maximo

Ako Bara vjeruje u Rukavinu, di je problem da Kustošija reinvestira 5 milja u Gabrijela?

Pa zašto bi Dinamo igrača koji ima ugovor do 2028. puštao za neku siću od 2 milijuna u MLS?

Ako je prodao Klapiju za 5,2 Rukavinu će barem za 52.
  • Jaro
    11.4k
    to je vec prvi dan smanjeno na 2,5 milja, a za koji mjesec ce na milju ko i onaj Faye. Romano je ocito na istoj listi gdje i ovi nasi novinari i dobije sendvic po objavi. OK, on je utjecajniji, dobije 2 sendvica...
  • sport
    5.5k
    Ja nisam nigdje spominjao otpis,ali igrač ima priliku na treningu u igri na dva gola i kod ostalih situacionih vježbi poslati npr.Mohu po čevape i izboriti se za minutažu.Ili misliš da ju treba dobiti jer tata,manager i njegov plačenik Lesi nariću nad sudbinom bogom danog talenta.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Rukavini 3x trenera vec ne vjeruju, aj da jedan te ne voli, al bas sva 3 trenera mu nisu dali ozbiljnije minute.. u juniorima mi je dobar bio, za seniore nemam sta reci kad nije odigrao jednu normalnu utakmicu. S obzirom na presing tate Rukavine i Bare, i ovaj cirkus sa Brekalom, najbolje da ode Rukavina, a Brekalo nek ne dolazi
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Sve je ovo šta se piše u medijima puno laži i realno nitko od nas ovdje ne zna pravu istinu. Po meni je najlogičnija teorija da Bara nešto mulja i stopira jer svi znamo da je takav. Brekalu ako je “ispod časti” vratiti se ili ako je uvrijeđen ili ugrožen dovođenjem Hoxhe onda nam nikako ne treba. Iako u te stvari ne vjerujem i mislim da se Josip stvarno želi vratiti, ali da Andy tu igra neke igrice preko njegovog dolaska. Imam osjećaj da će se na kraju sve pozitivno završiti i da će Josip stići i na dio priprema u Rovinj.
  • austrijanac
    8.8k
    U tom kaosu nema sportskog direktoraDanko

Nepostojeći SD je kriv što pored malog ne smiješ kihnut a da se ne ozljedi. Nitko ne sumnja u njegov talent, ali on nije spojio 2 tjedna treninga u komadu.

koga prodati za ozbiljan novacDanko

Držim papir u ruci koji govori da se u iduće tri godine očekuje rast prihoda od prodaje igrača u HNL-u (kao i u Dinamu) rađen na detaljnoj analizi, a ne u birtiji.
    Ako hoće Lesički provjerit detaljnu analizu i uvrstiti malo istraživačkog novinarstva u tatine članke, može mi se javit slobodno.
  • Olmic
    5.5k
    Ako se Brekalo usrao Hoxhe onda neka ga
  • Ivdzo11
    8.7k
    Nema ništa novo, nema novih informacija oko Brekala.", rekao je kratko Jakirović. Ali, osjetili smo u njegovim riječima i izrazu lica skepsu oko završetka tog posla. Kao da u Dinamu sve manje vjeruju u Brekalov povratak, kako vrijeme odmiče, optimizam je zamijenio pesimizam. Jer, ako razgovori u utorak nisu donijeli očekivani pomak, što se može očekivati ovih dana? Gdje je zapelo? Dinamo i Brekalo, kao što smo pisali, odavno su sve dogovorili, ali Fiorentina je ta koja koči realizaciju Brekalove posudbe. Pisali smo već da je Dinamo želio i 15 posto sljedećeg transfera, ali ta se opcija Fiorentini uopće nije svidjela i Viole ne pristaju na takav 'deal'. Štoviše, Fiorentina inzistira da Dinamo plati i posudbu, oko 500 tisuća eura. Josip Brekalo, pak, u Dinamu bi zaradio oko 600 tisuća eura netto do kraja sezone, za, praktički, pet mjeseci, a još uvijek nije jasno što bi Dinamo od čitavog tog paketa imao.

Ničota :sweat:
  • Maximo
    823
    Arber:

Njegove najjače igračke karakteristike?

"Jedan na jedan, dribling, to je moja najveća snaga, mislim da time radim razliku na terenu."

Zvuči ko takuro na lijevoj strani :D :D

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/hoxha-za-germanijak-od-prvog-dana-u-hrvatskoj-htio-sam-jedino-u-dinamo-zelim-igrati-protiv-vatenih-na-euru/123897
  • Joza
    645
    Ali, osjetili smo u njegovim riječima i izrazu lica skepsu oko završetka tog posla.Ivdzo11
    Nicota prati zlocinacke umove i mindhuntera
  • Mr Anderson
    15.8k

Osobno, od prvog dana sam za dolazak Brekala i mislim da bi nam bio top pojačanje za lov na titulu. Ali ako ima istine u ovome što Ničota piše onda podržavam naše pregovarače. Mislim, 500.000 Fiorentini plus 660.000 Brekalu i da nemamo pravo otkupa ni postotak od prodaje je van svake pameti. Pa nismo ovce.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Evo i SN su objavile isto... Znaci to je bruto 1,5 mil eura za pola godine... :cheer:
  • Keyser Soze
    17.4k
    Ali, osjetili smo u njegovim riječima i izrazu lica skepsu oko završetka tog poslaIvdzo11

Je li on napisao jednom da je iz izraza lica Petkovog menadžera stekao dojam da odlazi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.