Nema ih.Dva tri lika konstantno bacaju iste upise i ekipa se uhvati na to i raspravlja po xy putaZa sve ove koji dvoje da li je Brekalo pojacanje za Dinamo, a ima ih, samo jedno kratko pitanje.
Koga bi vi doveli na poziciju lijevog krila, umjesto Brekala, a da je u financijskim okvirima slicnim Breksovim. Stvarno mi evo, ako moze tko od ovih koji sumnjaju u njega(sto je legitimno) da navede par imena koji bi bili pojacanje vece od Breksa.
Hvala :) — Georg Koch
Ali ovo traljav, to ne mogu shvatit. Pa valjda forte Brekala je upravo igra s loptom u nogama, to kaj mu se lopta lijepi za kopačku, izvlačenje maksimuma iz situacija na malom prostoru. K tome igra i lijevom i desnom, dobar i precizan šut s obje noge, dobar i precizan centaršut s obje noge. Ne razumijem, ako je Brekalo traljav, kako onda izgleda tehnički dotjeran igrač?! Ajmo i reć’, ono gdje je Rukavina izgleda impresivno u juniorima (dribling), Brekalo je izgledao impresivnije u elitnom razredu nogometa. Ruku u vatru dajem da Rukavina nikad neće skupit 8 sezona u ligama petice. — Mlađi referent
Cilj opravdava sredstvo. I tu bi svaka rasprava trebala završiti. — austrijanac
Situacija oko Brekala je vrlo jasna i bezveze se troši energija oko toga — Marcinko
Što mislite ima li istine u tome da se Bologna zanima za Šutala i bi li bi ga Dinamo pustija nakon što ga je platio dosta, a nažalost čovjek nije imao sreće sa ozljedama — Forenzicar
Vidim to redovno kod igrača koji se iz liga petice vrate kući i, meni osobno, nikad ne djeluju previše dominantno, usudio bih se reći i koče domet momčadi u smislu da efikasnost maskira njihove limitacije, ali imaju solidne brojke. To je mišljenje koje sam o Oršiću imao u Dinamu, a koje imam i o Livaji u Hajduku ili Mierezu u Osijeku. — Ban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.