Pustio kao da ide besplatno? Ne. Pustio za 1,5 do 2 milijuna eura ili posudbu s pravom kupnje? Realno bi. — Bosskovitz
Što mislite ima li istine u tome da se Bologna zanima za Šutala i bi li bi ga Dinamo pustija nakon što ga je platio dosta, a nažalost čovjek nije imao sreće sa ozljedama — Forenzicar
Inače se u dosta stvari slažem s tobom, ali Oršić je tip igrača koji ne koči domet momčad po meni, dapače, ne carini loptu ,igra što jednostavnije i okomitije,nije sebičan,igra obranu,sklon je izuzetnoj suradnji sa suigračima. — Svi na Sjever
Mislim da u europskom Dinamu igrač poput Oršića može biti rotacija, ali ne starter. — Ban
Ne znam kakav to onda europski dinamo mora bit. Jer najjači dinamo od 60ih je živio upravo od Mislava Oršića. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.