• sanjinlego
    4k
    Netko kihne, Rukavina pokupi ozljedu aduktora.
  • Zagi
    10.5k
    On taj prijelaz nije ni odradio. Sveukupno 164 minute u 11 utakmica kroz dvije sezone, sve redom davanje prilike da "osjeti seniorski nogomet": najviše kaj je u komadu odigrao je 26 minuta, ak ne brojimo 45 minuta u kupu protiv Ponikvi.Bosskovitz

https://www.transfermarkt.com/gabrijel-rukavina/leistungsdatendetails/spieler/743567/verein/44796
    Prije tih 164 min ima:
    27 utakmica i 1678 min seniorskog nogometa za d2.
  • Nogo
    8k
    Taj Rukavina će biti rang Marina, Halilovića, Ćorića...
    Isto tako ja ne znam gdje se po putu izgubio i Brkljača.
    Dole kod njih talent, fama ovo ono i završiti će skupa on i Rukavina tipa u Rudešu.
  • Jaro
    10.5k
    marin je sasvim ok hnl igrac. Odigrao super u Sibeniku, ok u rijeci. Nije za dinamo, ali jos Rukavina mora pure pojesti da bi dosao na njegov nivo. Rukavina ima 20godina za 5 dana. Baturina je mladji od njega. O cem mi tu raspravljamo... Ako je on uvjet za dolazak Brekala, nek ide.
  • Zagi
    10.5k
    U par dana dati čiste papire i Šakoti i Rukavini?
    Nesposobna bagra.
  • Šteco
    937
    Meni on čak nije ni razina Halilovića i Ćorića. Prvi je ulazak u seniorski nogomet odradio vrhunski, odskakao je, otišao je prerano u klub gdje se znalo da neće dobiti priliku. Velika greška uprave, managera i roditelja. Potonji je čak imao dobar broj utakmica za Dinamo, imao je nešto da se nadaš da će svaki tren eksplodirati, ali je dugo tapkao u mjestu, bez većeg napretka.

Kod Rukavine nisam vidio baš ništa u to malo minuta što je odigrao. Niti volje, niti da ima nešto u njemu.

Usporedba Rukavine mi je najbliža Marinu, iako se Marin bar pokušavao u par navrata dokazivati kroz posudbe i davao neke naznake napretka. Ali mislim da niti jedan neće napraviti neku karijeru, a nitko sretniji od mene da me obojica demantiraju.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Ok, da je Brekalo prosječan, mogu shvatit. Vodeći se onom, da je elitan, išao bi u neki drugi klub iz liga pet, a ne bi se vraćao u dinamo. Sad, je li se slažem s tim ili ne, manje više, svakako je subjektivno.

Ali ovo traljav, to ne mogu shvatit. Pa valjda forte Brekala je upravo igra s loptom u nogama, to kaj mu se lopta lijepi za kopačku, izvlačenje maksimuma iz situacija na malom prostoru. K tome igra i lijevom i desnom, dobar i precizan šut s obje noge, dobar i precizan centaršut s obje noge. Ne razumijem, ako je Brekalo traljav, kako onda izgleda tehnički dotjeran igrač?! Ajmo i reć’, ono gdje je Rukavina izgleda impresivno u juniorima (dribling), Brekalo je izgledao impresivnije u elitnom razredu nogometa. Ruku u vatru dajem da Rukavina nikad neće skupit 8 sezona u ligama petice.

Brekalo za mene ima tri problema radi čega sad dolazi u dinamo:
    1. Fizikalije - trebao je ojačat
    2. Manjak konkretnosti - gledaj malo više gol, idi nekad okomitije
    3. I najvažnije - izuzetno glupo vođenje karijere kaj mislim da može zahvalit svom menadžeru

• Zagi
    10.5k
    Ali pogledajte kaj vam je iskusno vođenje igrača.

Dok za Živkovića do prije par mjeseci nitko nije znao (osim ekipe koja prati mlađe kategorije, a nema nas baš puno), od Rukavine su tatek i Bara napravili megazvijezdu bez minute u prvoj ligi.

Stari Živković je isto mogao platit Ničoti i Lesiju koju janjetinu da se o malom piše pa nije.
    Odnosno nije dok mali nije sazrio u Lokomotivi i onda "push" pa smo tako imali čitav niz članaka kako "najbolji stoper dinama igra na posudbi" itd.

Rezultat vidimo.
  • Captain America
    20.4k
    Dole kod njih talent, fama ovo onoNogo

Najbolji juniori na svitu koji nisu bili prvaci svoje države. Ista stvar ko i kod nas. Malo menadžer, malo vrhuška kluba pogura priču kod novinara da nabije cijenu i to je to. Brkljačin stari je dao intervjue koji su izašali istu večer za 24 sata, Germanijak i Sportske.

Baš čudno da su Baturina, Gvardiol, Šutalo i Franjić odradili/odradit će vrhunske transfere, a menadžeri i tatice nisu bili u novinama svakih par tjedana.
  • Zagi
    10.5k
    Brkljača kod nas nije mogao ući u veznu liniju pa ga se guralo u špicu samo da negdje igra.
    Komične odluke.

Zna dečko igrat ali ništa posebno za naš nivo.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Čim imaš ambicioznog taticu koji gura svog sineka di stigne i kak stigne to je već alarm.

Nije li slična priča bila s Haladonom i Ćorićem.
  • Georg Koch
    6.3k
    Za sve ove koji dvoje da li je Brekalo pojacanje za Dinamo, a ima ih, samo jedno kratko pitanje.
    Koga bi vi doveli na poziciju lijevog krila, umjesto Brekala, a da je u financijskim okvirima slicnim Breksovim. Stvarno mi evo, ako moze tko od ovih koji sumnjaju u njega(sto je legitimno) da navede par imena koji bi bili pojacanje vece od Breksa.
    Hvala :)
  • Praskaton
    4.4k
    Za sve ove koji dvoje da li je Brekalo pojacanje za Dinamo, a ima ih, samo jedno kratko pitanje.
    Koga bi vi doveli na poziciju lijevog krila, umjesto Brekala, a da je u financijskim okvirima slicnim Breksovim. Stvarno mi evo, ako moze tko od ovih koji sumnjaju u njega(sto je legitimno) da navede par imena koji bi bili pojacanje vece od Breksa.
    Hvala :)
    Georg Koch
    Nema ih.Dva tri lika konstantno bacaju iste upise i ekipa se uhvati na to i raspravlja po xy puta
    Za tu poziciju trenutno ne mozemo napravit bolji posao od dovodenja Brekala.Kakav bi bio paket(posudba,s pravom otkupa,postotak transfera il nesto drugo je vec podlozno raspravi)
  • wolfgang14
    2.5k
    Bulat i Ogiwara osjećaju lakšu virozu pa su po privatnim programima ostali trenirati u hotelu.

U Maksimiru strpljivo očekuju papire iz japanskog nogometnog saveza kako bi Ogiwara i službeno mogao postati novi igrač Dinama, a taj bi dokument trebao stići u srijedu. I Ogiwara će onda biti predstavljen kao novi igrač "modrih", konačno preuzeti svoj dres s brojem 3. Tu nema nikakvih problema, i prilikom dolaska Kaneka ti su se papiri čekali nekoliko dana.

Izvor (24časa)
  • Marcinko
    744
    Situacija oko Brekala je vrlo jasna i bezveze se troši energija oko toga, on je završen posao, očito Fiorentina više ne računa na njega, ali zbog dobro poznatih okolnosti još uvijek je tamo. Svi bi željeli da je od početka priprema tu ali dajte ljudi prošle godine smo jedini transfer realizirali doslovno u zadnjoj sekundi sada se živci vade jer eto neće doći početkom siječnja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.