I onda nek mi netko kaze da nema potrebe za dijeljenjem navijaca na prave i ostale... — NitkoBitan
Autentifikacija sa OIB-om ili skeniranjem osobnog dokumenta bi rješile taj problem. — kibic
skreno, s obzirom na sve kaj smo prolazili, pušem i na hladno. Ako vidim mogućnost da Mamićev povjerenik koji ima pristup 400-500 članova u Hercegovini glasa za u ime njih 400-500 koristeći njihove oib-e i osobne iskaznice čije skenove također ima, radije bih da nekoliko stotina zbog lokacije izvisi s glasanjem nego da tisuće ovako "glasaju". Možda sam preoprezan, ali nije bez razloga. — Bosskovitz
U čemu je problem ako mu oni daju podatke tj. svojevrsnu punomoć da to odradi za njih? I ako je to odraz njihove volje i izbora? — The Undertaker
Pošto kod nas ovaj put nema glasanja elektronskim putem, ne znam kak to misliš da neki "torbar" pokupi potpise od 500 ljudi i gkasa za njih? — Mr Anderson
Pa ajde ti glasaj sad na parlamentarnim izborima u ime nekog drugog i uz njegovu "punomoć". — Papastrumf
Kako su ti napisali, izbori ne funkcioniraju na način da netko odradi glasanje za više osoba iz razloga što te druge osobe "smatraju da je to u redu". — xavier
U čemu je problem ako mu oni daju podatke tj. svojevrsnu punomoć da to odradi za njih? I ako je to odraz njihove volje i izbora? — The Undertaker
Uostalom, imamo primjer kako to funkcionira u drugom klubu. — The Undertaker
Znači smatraš da je zbog toga što netko drugi radi na taj način, to automatski ispravno? — xavier
Uostalom, imamo primjer kako to funkcionira u drugom klubu — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.