Mali Zeus
I onda nek mi netko kaze da nema potrebe za dijeljenjem navijaca na prave i ostale... — NitkoBitan
kibic
Bosskovitz
Autentifikacija sa OIB-om ili skeniranjem osobnog dokumenta bi rješile taj problem. — kibic
The Undertaker
skreno, s obzirom na sve kaj smo prolazili, pušem i na hladno. Ako vidim mogućnost da Mamićev povjerenik koji ima pristup 400-500 članova u Hercegovini glasa za u ime njih 400-500 koristeći njihove oib-e i osobne iskaznice čije skenove također ima, radije bih da nekoliko stotina zbog lokacije izvisi s glasanjem nego da tisuće ovako "glasaju". Možda sam preoprezan, ali nije bez razloga. — Bosskovitz
Bosskovitz
The Undertaker
Papastrumf
xavier
U čemu je problem ako mu oni daju podatke tj. svojevrsnu punomoć da to odradi za njih? I ako je to odraz njihove volje i izbora? — The Undertaker
Mr Anderson
Jaro
Mr Anderson
The Undertaker
Pošto kod nas ovaj put nema glasanja elektronskim putem, ne znam kak to misliš da neki "torbar" pokupi potpise od 500 ljudi i gkasa za njih? — Mr Anderson
Pa ajde ti glasaj sad na parlamentarnim izborima u ime nekog drugog i uz njegovu "punomoć". — Papastrumf
Kako su ti napisali, izbori ne funkcioniraju na način da netko odradi glasanje za više osoba iz razloga što te druge osobe "smatraju da je to u redu". — xavier
xavier
U čemu je problem ako mu oni daju podatke tj. svojevrsnu punomoć da to odradi za njih? I ako je to odraz njihove volje i izbora? — The Undertaker
Uostalom, imamo primjer kako to funkcionira u drugom klubu. — The Undertaker
The Undertaker
Znači smatraš da je zbog toga što netko drugi radi na taj način, to automatski ispravno? — xavier
Papastrumf
Uostalom, imamo primjer kako to funkcionira u drugom klubu — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.