• Doktor Kunić
    4.3k
    @Miro Vugrinec spasi nas miro, pokaži nam put miro
  • Infinity
    17.1k
    Hodža je konkretniji od naših ostalih krila osim Kaneka.Maksim Maksimirski

Hodza ti je DM, nema nikakve veze s krilima.
  • Zagi
    8.9k
    Za sezonu-dvije ćemo morati kupovati Šakotu.
    Jesu uglavili buyback?
  • LaznjakProsineckog
    819
    Hoxha, ne Hodza. Hoxha mi je super igrac, neznam jel za Dinamo, protiv Hajduka nista, protiv nas nista, protiv Rijeke odlican, tak da zasad malo bolji HNL igrac, nisam nezadovoljan, ok transfer. E da i protiv Lokosa sam ga isto uzivo gledao, onako, brz je, driblat voli, sad da je Pjaca il Ivanusec nije, bolji od Spikica svakako.
  • Ivdzo11
    5.1k
    Čitam malo violine portale, po najavama Brekalo sutra ne bi trebao startati, čak će Italiano na lijevo krilo staviti lijevog beka Parisia...
  • Ban
    698
    Parisi ga je i u prošloj zamijenio na krilu.
  • diebalo77
    254
    Sportske novosti pišu da Brekalo ipak dolazi
  • OsamŠest
    4.3k
    Sportske novosti pišu da Brekalo ipak dolazidiebalo77

U 21h će raspakirati kofere.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Nisam oduševljen Hoxhom, ali ajmo reći da takav tip igrača nemamo i da je fizički dosta moćan.

Ako može pružati redovno (ili barem često) partije poput one protiv Rijeke ili recimo dinama na Maksimiru gdje se mene osobno dojmio, bit će koristan. Pa sretno!
  • plavac173
    2.6k
    a kad vidim ove četiri face, poprilično sam siguran da od Brekala apsolutno ništa.austrijanac

Ako Brekalo dodje samo im se moze cestitati na odlicnom prijelaznom roku, konacno.
  • CastAway1986
    2.4k
    Kako doznajemo, Dinamo će za Hoxhu platiti Slavenu odštetu od milijun eura uz 15% od sljedećeg transfera, ali i trajno u klubu iz Koprivnice ostaviti svog nogometaša Mateja Šakotu, igrača koji trenutno tamo igra na posudbi.

Index piše
  • Armagedon13
    959

Članak iz tiskanog izdanja Jutarnjeg(od jutra)
  • Orc123
    10k
    I SN imaju malo info iz Dinama i ako imaju onda je to vecinom Olivari i Juranovoc....
  • NB86
    15.4k
    Meni nije jasno odkud svima da je sakota na posudbi tamo, ja kolko znam on je pod ugovorm sa slavenom
  • NitkoBitan
    21.9k
    Ako je tako onda puna saka brade. Ne postoji bolji igrac na trzistu kog mozemo dobit za tu cijenu na poziciji lijevog krila. A sad ocemo li njega koristit u prvoj postavi, kao zamjenu, dovest jos bolje lijevo krilo (Brekala ili nekog treceg)... to je vec drugi par rukava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions