Gledam i citam upise i bome mi nismo zasluzili niti jednog klasnog igraca gledati u Dinamu s obzirom kolika se kolicina hejta prosipa prema Brekalu.
Mi kakvi jesmo navijaci Dinama.. zasluzili smo gledati Moharramija, Bockaja, Menala, Jurica, Štefulja, Emrelija, Marina i svu onu ostalu plejadu poluigraca na kojima se izvlacio rikverc.
Sramotno je kolika se kolicina negative upucuje prema Brekalu. — Jurki
Oni tam dole bi vuzgali pol Splita da im dojde igrac takve klase, dok mi jedemo govna i seremo po igracu koji nije jos ni potpisal a kamoli odigral 5 utakmica. — Jurki
Osjecam jebeno susramlje.
Josipe, dođi i zacepi lampu hejterima predstavama na zelenom terenu. — Jurki
Poanta priče je da je u klubu na toj poziciji bio Oršić pa su ga sposobnjakovići pustili da usred neizvjesne sezone ode za sitniš u premierligaškog davljenika i unazadi si karijeru. Pa je onda na toj lijevoj strani konačno Ivanušec proigrao i odradio odličnu polusezonu da bi se onda i njega, iako je bio pod višegodišnjim ugovorom, odmah pustilo da ode za sitniš u bezveznu ekipu koja za razliku od Southamptona čak ni ne igra u najrazvikanijoj, najgledanijoj, najpopoularnijoj ligi svijeta. — Kaktus Car
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.