• Dragon1Warrior123
    4.8k
    Pričate gluposti ovo s Football Managerom. Pa i tamo bi Brekalo bio pojačanje i to nemoguće jer ne bi došo uopće u Dinamo. Mislim da ljudi jednostavno volje pametovat, plus novinari su baš ove godine uveli veliku nervozu u puk, čemu naša uprava ne pomaže previše...
  • mali M
    9.2k
    Kraj... Uspio pročitati cijelu poslanicu o Brekalu mada je bio izazov na trenutke....
    Ukratko i jedni i drugi previše dramite. Tu se ekipa cijela razdrmala jer tri četri lika na zoni sumnjaju u Brekala. I još govorite u kolektivu "navijači dinama nisu zaslužili..." Zašto? Jer Miro i Pero sa zone ne šmekaju Brekala. Da napravimo anketu 98% ljudi bi bilo da dođe i da bi bio pojačanje. Kolko priče o priči koja zapravo nije priča.. umoriste me
  • Izet Hajrović
    6.3k
    jučer je Jakirović za medije rekao nešto u smislu da pratimo još igrača (nevezano uz Hoxhu, Brekala i Gazibegovića ako sam dobro shvatio) tako da je moguće da dovedemo još nekoga, ali mislim da će to ovisiti o odlascima. SN pišu da postoji interes za Ljubičića i Bulata, a ne bih se čudio da ode jedan od njih dvojice. Uglavnom, bit će zanimljivo do kraja prijelaznog roka.
  • nwankwo646
    982
    Nećemo dovesti dobrog desnog beka jer ne možemo prodati lošeg kojeg imamo :lol: :lol:
  • Noel
    17.7k

Moharrami nije svjetska klasa ali za HNL je Cafu.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Moharrami me puno puta naživcirao, al kad vidim facu ovog gazibegovića... moha, ostani!

:lol:
  • Orc123
    14.2k
    Ma ljudi pricaju bedastoce...Moha nije ekstra bek ali definitivno dobar zamjenski bek...nama je veci problem pad forme Riste a ne Moha. Ako cemo dovoditi to mora biti bek za buducnost, a Mohu ne pustati ispod 1mil eura jer to vrijedi sigurno. Imao je on puno odlicnih utakmica, imao je uzasnih ali definitivno decko je opravdao dovođenje i jos k tome dosao besplatno. Definitivno nije promasaj....
  • OsamŠest
    6.4k
    Manje strepim od protivničke situacije 1 na 1 s našim golmanom, nego kad Moharrami upadne u pressing zamku. Najgore je što se sam dovede u tu situaciji, po nekoliko puta na utakmici. Nije on baš bistar. To donošenje odluka ga sprječava da igra nogomet na nešto većoj razini od Dinamove.

Gazibegović.. za mene, ništa posebno i ne vidim u njemu ono što većina vidi.

Ja bi se okrenuo nekim potpuno drugim opcijama..
  • Mlađi referent
    14.9k
    nama je veci problem pad forme Riste a ne Moha.Orc123

Ristovski kaj radi privatne situacije, kaj radi stalne rošade s pozicijama i fizičkim padom je doživio najveće nazadovanje od cijele naše ekipe. Za nadat se da će vratit staru razinu.

Tu bi još dodao Baturinu uz njega kao najvećeg dužnika.
  • emilperska
    12.8k
    Brekalo je za HNL ono sto je ROCKETMAN u GTA San Andreasu..
  • Nogo
    9.5k
    Isto kao i većina gledam i ne vjerujem šta se piše za Brekala.
    Mi takvog tipa igrača iz lige petice ne možemo dovesti i mislim da će nam Breki biti istant pojačanje.

S druge strane treba dobro, dobro razmisliti o kupnji Vidovića. Ako se pokaže do ljeta onda probati smanjiti zahtjev na 2m jer on po meni više od toga trenutno ne vrijedi.

Bojim se da su sve posudbe u igri trenutno jer bi trebalo dosta novaca otići na Kačavendu, Vidovića i Kaneka na ljeto.

Bilo bi idealno kada bi mogli prodati Šutala, Mohu i Emrelija a Menala, Marina, Drmića poslati dalje na posudbu/raskid...

Ovaj Wakizaka izgleda jako dobro ali dok se neki vezni ne proda čisto sumnjam da bi se išlo po njega.
  • NORTE
    21.6k
    jer bi trebalo dosta novaca otići na KačavenduNogo
    Po kojem to kriteriju?
    Taj igrač trenutno nema gotovo nikakvu vrijednost (nemojte doslovno shvatit).
    Ozljeda, operacija, dugi izostanak, a nije da je prije toga žario i palio Hnl travnjacima.
  • Krizy
    64.3k
    Pa kažete da Vlatka ne voli klub, a prodaje dva ozlijeđena igrača kako bi se mogli pojačati :cool:
  • superhik
    12.1k
    to znači da smo na nuli pošto smo prošli prijelazni rok kupili dva ozlijeđena igrača :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.