• Nousername
    801
    Ja iskreno tesko vjerujem u taj 1 euro.Vrlo vjerovatno mu na ugovoru i pise tolika placa ali ce mu ljudi u i oko Hajduka davati “donacije” nakon svake tekme
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Ne razumijem poantu dovođenja igrača koji za par dana puni 36 godina i nije nigdje igrao praktički godinu dana. Eventualno neka brija kao što su imali sa subašićem, navijanje s klupe i mahanje ručnikom.

s tim da mi ovaj baš ne djeluje kao lik spreman za to...
  • Klenx
    7.9k
    Ima 1 euro kao što se prošli put odrekao velike love i igra za “kikiriki”.

Možda na papiru da, u atvarnosti dobije sigurno dobru šušku ispod stola.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ne razumijem poantu dovođenja igrača koji za par dana puni 36 godina i nije nigdje igrao praktički godinu dana. Eventualno neka brija kao što su imali sa subašićem, navijanje s klupe i mahanje ručnikom.db-izbjeglica

Treba takav igrac svakoj ekipi, s nekim iskustvom, a s klupe moze uci i posluzit
  • xavier
    12.1k
    Ako je stvarno takav ugovor, onda Hajduk nema što izgubiti...osim kemiju u momčadi jer nije ni zadnji put problem bio novac.

Ako se radi o PR-u, dobar je posao. S jedne strane peglaš njegov imidž jer "vraća se besplatno pomoći klubu da osvoji naslov" (nakon što zadnji put baš nije završilo kako treba). S druge strane, ako ne bude funkcioniralo, klub uvijek može reći "probali smo, nije nas ništa koštalo".
  • dmil
    720

a predsjednik Lukša pod istragom DORHa za varanje na isplati plaća, ne sumnjam da će u ovom slučaju biti sve uredno i po zakonu.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Treba takav igrac svakoj ekipi, s nekim iskustvom, a s klupe moze uci i posluzitBornaPŽ1986

idemo mi onda vratiti mandžukića :lol:
  • xavier
    12.1k
    idemo mi onda vratiti mandžukića :lol:db-izbjeglica

Ma kakav Mandžukić. Vratiti Šokotu samo da ga uvedemo u 90. minuti zadnjeg ovosezonskog derbija na Poljudu pri rezultatu 0:3 kako bi podigao dres i pokazao svoju poznatu majicu :cool:
  • plavac173
    2.6k
    Rijec respect u Kalinicevom rijecniku ne postoji.
    Rijetko gadan lik, nemjerljivo je gori od livaje i mrzitelj svega sta nije hajducko, pogotovo dinama.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Gledam malo sad raspored za drugi dio sezone i odmah me u oci bode ova utakmica sa tovarima na poljudu 30.3. koja ce se gotovo sigurno odgoditi jer je dan kasnije Uskrs.
  • Majki2111
    4k
    Razmišljam si. Njima treba krilo, probojno jedno. Pogotovo sada kada Diallo igra. Ne znam može li im to Lacika dati. On je duel igrač, dribler na malim prostorima i šuter. Možda ako Ođiđa odlazi...

Kalinić ok, možda za širinu. Zadnjih pola sata umjesto Livaje. Kaj onda s Trajkovskim??

Par nelogičnih njihovih poteza po meni. Možda sam u krivu. :brow:
  • plavac173
    2.6k
    Nece, uvijek su se igrale utakmice tad nazalost.
  • plavac173
    2.6k
    Kalinic ce u ovoj polusezoni provest sve ukupno 15 minuta na terenu, tu je cisto zbog zelje da osvoji titulu i da "pomogne" svlacionici tipa Danijel Subasic, samo ovo je Nikola Kalinic pa tu nastaje mali "problem"
  • Brusa
    3.4k
    mislim da je njemu obećana neka minutaža, jer se inače ne bi ni vraćao
  • Keyser Soze
    13.8k
    Miličević otišao iz Lokse u Grčku, znači ne ide kod nas :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.