• Zagi
    11.2k
    I to kaj veliš. Koga briga uostalom?
  • Majki2111
    4.1k
    Glupost je to što ti zabranjuje igrat nakon žutih kartona.
  • Juznjak
    4.3k

A nije, ali mislim da su tri žuta kartona premalo.

Slažem se, ali mi je neki dan jedan prijatelj rekao da se brišu pa sam morao provjerit.
  • Majki2111
    4.1k
    Realno, ti radi faula na centru da sprječiš kontru propuštaš jednu utakmicu. Debilana žešća. Ja bi ukinuo to skroz. Imaj kartona kolko oćeš.
  • Captain America
    20.4k
    Imaj kartona kolko oćeš.Majki2111

I onda nek Rudeš, Istra, Belupo i Varaždin igraju svaku na granici crvenog kartona. Vidjelo se sa psiho Ercegom protiv tovara na što bi to ličilo.
  • Majki2111
    4.1k
    Nemam ništa protiv. Kako bi rekao Football manager: "Football is combative game"
  • BBBaranja
    3.9k
    Koliko bi tek onda ozljeda bilo..
    Meni je to s kartonima sktoz okej
  • Captain America
    20.4k
    Nemam ništa protiv.Majki2111

Pitao bi te nakon što bi neki bolesnik izbacio Brunu ili Baturinu na par tjedana van stroja jer je dobio dozvolu za ubojstvo.
  • Majki2111
    4.1k
    Nemam ništa protiv.
  • Zagi
    11.2k
    Onda jako dobro da te se ne pita.
  • mali M
    8.3k
    majki, na krivoj si strani povjesti po ovom pitanju :lol:
  • Jurki
    18.8k
    Nije besparica u pitanju vec ocito Šikic ima nekog klinca kojeg ce Loksa gurati u prvu ekipuJurki

Kak sam rekel jucer da Šikic nastavlja gurati klince.. Čabraja pridruzio petoricu klinaca prvoj ekipi. Zato i ima smisla transfer Tucija u Spartu Prag.
  • Zagi
    11.2k
    Pa kada su akademija za export-import.
    Da moram pogađati, rekao bih da je to razlog za davanje papira Hoxhi.
    Stojković je veći potencijal za prodaju, treba osloboditi mjesto. Šibaj.
  • Jurki
    18.8k
    Da moram pogađati, rekao bih da je to razlog za davanje papira HoxhiZagi

Mozda, ali moramo biti posteni Hoxha je glavni i najbolji igrac Belupa, a ni tamo nema neke bajne brojke i predstave. Ima bljeskove al daleko je to od nekog kontinuiteta. I to je njegov plafon. Klubovi tipa Belupa.
  • Zagi
    11.2k
    Mislim da je bolji od Slavena ali dali je dovoljno dobar za nas , ne znam baš.

Uglavnom, poanta je da Šikić neće sekunde dvojiti ako ima nekog dobrog konja u štali već će mu maksimalno otvoriti put za prvih 11.
    Što je pak, odlično za nas.

Krivak je meni fenomenalan, Šotićek možda.
    Svake godine jedva čekam vidjeti kaj ima u izlogu kod suseda. Dobra je roba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet