• Droljo
    18.8k
    možda ispadne "jegulja" pa se neće trebati hrvatiZagi

Ili je dovoljno inteligentan da koristi mladenačku brzinu i prgavost te ne ulazi u brutalne duele sa hnl koljačima. Mi mladu špicu (našeg juniora) nismo gurnuli u vatru od dudua valjda
  • Ban
    698
    No, možda ispadne "jegulja" pa se neće trebati hrvati sa ipak mnogo snažnijim stoperima. Brzinu ima.Zagi

Na to se ja kladim. Sa Kanekom, Brekalom i Petkovićem oko sebe, Zlatanovo napadanje dubine, sa brzinom koju posjeduje, a i pozicioniranje općenito, bi moglo biti pogubno. Mali ima prirodnu njušku za gol.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ja bih bez obzira na Ogiwaru svejedno isao na onog Poljaka ako je cijena razumna. Nema nikakve garancije da ce Ogi uspijeti, a rezervni bek nam ne bi bio visak.
  • Zagi
    10.7k
    A lakše je to reći nego učiniti.
    Da bar ispadnem u krivu.

Navijao sam za Bartola pa niš, nek ide Zlatan.
  • Peškaman
    7.4k

Garant novinari čitaju forum,postavljena je slika prije par sati ovdje.
    Mislim da nije realno da dođe,volio bih,ali teško.
  • NORTE
    17.7k
    Uz sami tekst koji dijelite s drugih izvora OBAVEZNI ste priložiti i poveznicu (link) prema izvoru informacijaEduardo
    Nadam se da ovo predlažete samo za ovu temu jer ovo je stvarno posebna tema kojoj to možda i priliči.

Inače se zalažem da zona bude mjesto informacija o dinamu, a ne linkova koji vode van zone, pri tome mislim na postavljanje kratkih informacija iz medija i mislio sam čak i otvoriti temu za upravo takav sadržaj.
  • NORTE
    17.7k
    Ja baš i ne podržavam, Mali dioničar je dobro rekao, dovodimo Brodića i Živkovića da bi sjedili na klupi, a tako slabimo Lokomotivu i Varaždin i umanjujemo im šanse da otkinu bodove Hajduku.Mali Zeus
    Kako trenutno izgledamo svaka pomoć nam je dobrodošla, a time i "oslabljujemo" klubove koji nam oduzimaju bodove.
    Mi i dalje ovisimo sami o sebi zapravo (pobjedom na Poljudu preskačemo Hajduk, a to ćemo nadam se napravit u puuuuno prije).
  • Nogo
    8.5k
    Dečki, da bi Brodić i Koščević igrali treba skratiti kadar u napadu.
    Drmić, Jurić a i Emreli bi po meni trebali otići.
    Onda ostajemo na Petku, Kulenu i Brodiću (+ Koščević).
  • NORTE
    17.7k
    Dečki, da bi Brodić i Koščević igrali treba skratiti kadar u napadu.
    Drmić, Jurić a i Emreli bi po meni trebali otići.
    Onda ostajemo na Petku, Kulenu i Brodiću (+ Koščević).
    Nogo
    Miriše na fritulu.
  • plavac173
    2.6k
    Smijesan clanak, znam tog lika u sredini, Armin. Ljudi su bili prvo u Grazu pa su doslo skupa u Zagreb, gdje su i slavili novu godinu. Vrhunac novinarstva
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Jasno mi je da Sucic obecava i da je tek usao u Dinamo, ali pisati da on jos nije na toj razini mi je malo onako.. Ako ne igra nece nikad ni biti, ja bi ga najkasnije iduce sezone vec definirao u prvih 11 ili eventualno prva izmjena. Ako je Baturina isto uskocio i vidimo gdje je sad zasto ne bi i Sucic, vidjelo se da moze biti igrac razlike.
  • Joza
    645
    Isprike ak se to odnosi na moj link o jusufu
  • Šteco
    991
    znam da je Šikic malo postao pohlepan ali i dalje radimo najviše s njima transfere a i vjerujem da je za Stojkovica mogao izvući više od inozemnih klubova nego od DinamaCastAway1986

Mogao je on Attu i Puljića nekome bolje prodat. Poklanjali su mu se igrači, kao i Mišku, kupovalo svašta, a kad je to stalo, postali su bahati.
  • Ivdzo11
    8k
    Spominje se nesto da bi Drmic mogao u Varazdin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.