• plavac173
    2.6k
    "Brekalo u Firenzi ima veliku plaću, što je uvijek problem kada se želiš vratiti u HNL, a s druge strane Fiorentina ga baš ne bi pustila nazad u Maksimir, jer misli da bi mu to bio korak unazad po pitanju vrijednosti, a Brekalo ima važeći ugovor do ljeta 2026."

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/na-maksimiru-zele-vatrenog-dinamo-dobio-konkurenciju-u-lovu-na-najzvucnije-pojacanje-ove-zime-15411143
  • Ban
    698
    Mislim da će Brekalo, Ogi i Teo na listu, + Živković. Eventualno je još moguće da Teo otpadne ako stvarno prodaju Mohu i dovedu novog desnog beka.

Ne vidim timeline u kojem Ademi upada.
  • Peškaman
    7.4k
    Mislim da je isplativije Fiorentini ga pustiti u Dinamo nego u Bolognu jer Brekalo ne želi u Bologni,ni on ni Bara.
  • Orc123
    12.6k
    Mislim da ce se ovo s Fiorentinom oduziti definitivno, to su Talijani. Mislim da ako ne uspiju izrealizirati nekoga od te dvojice u roku par dana da ce se okrenuti jos nekom igracu i cekati rasplet s Brekalom do kraja, a Hoxu prekriziti.
  • plavac173
    2.6k
    Ademi je siguran za konferencijsku, tu ne treba sumnjati
  • Ban
    698
    Odbijam vjerovati u takvu glupost.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Meni Brekalo izgleda sve realniji sad kad nema zamjene/opcije otkupa s Bolognom. Trebamo to riješiti što prije da nam ne ulete Turci li Neno i uzmu nam igrača.
  • plavac173
    2.6k
    Iskreno ni ne zanima me konferencijska, samo da se ne osramotimo protiv Betisa i to je to. Hnl je majka
  • Dinaminjo
    1.5k
    fala na objasnjenju

A jezi ga onda..
  • Ivdzo11
    8k
    Kad je vec u Zg rjesit i desnog beka :smile:

• Ivdzo11
    8k
    prema ovom novinaru "spaceviola" Bologna nema interesa dovesti na posudbu Brekala
  • NitkoBitan
    29.2k
    Taj Jusuf je rekao da ga Dinamo kao klub ne zadovoljava. Al bitno je da je na cajama u Zagrebu... Treba mu zaljepit sljagicu a ne ga zvat u klub ko neki jadnik bez drugog izbora.
  • Eduardo
    24.9k
    Ekipa, od danas imamo dva nova pravila za koje bih volio da ih se pridržavate.

• Uz sami tekst koji dijelite s drugih izvora OBAVEZNI ste priložiti i poveznicu (link) prema izvoru informacija. Cilj ovog pravila je vrlo jednostavan, a to je filtriranje respektabilnih izvora u odnosu na one manje poznate ili potencijalno neprovjerene izvore koji šire isto tako neprovjerene ili netočne informacije.

• Također, na ovoj temi od danas, pa nadalje i ubuduće striktno je ZABRANJENO spominjanje Hajduka u bilo kojem smislu. Briga nas što oni skautiraju, s kim ih se povezuje, kog dovode i tko im odlazi. Za sve informacije o Hajduku, transferima ili drugim pitanjima vezanim uz taj klub, postoji HNL tema kao i za sve druge klubove.

Ajde, držite se tih smjernica i olakšajte nam moderiranje ali i čitanje foruma.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    jel to provjerena izjava ili je Lesijevo "po nasim informacijama"
  • sanjinlego
    4k

Nije u lošem kontekstu spominjao Dinamo, i prestanite glumiti mangupe, jer ste sve, samo to niste.

Gazibegović je očekivao bolju ponudu, u smislu ponude kluba iz Liga petice. Pitanje koliko mu Dinamo i financijski više može ponuditi u odnosu na Sturm.

Prati situaciju, vidio je u medijima pljuvanje, haos, lom. Dečko je odličan, uz to pokriva i lijevog i desnog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.