• eol12
    727
    Odlične vijesti jutros, ak nam dođe Brekalo, lijevi bek je tu izgleda, možda i desni bek ako dođe solidan, plus ako uhvate Selahija ova momčad može biti bomba. Ak nam bude Petko oporavljen i dobar, Baturina napokon malo odmoren ima da pojedemo HNL do kraja.
  • marcio amoroso
    43.5k
    otpis ovih par kojima zbirno na placu godisnje ode preko 1 500 000 €,Georg Koch

Na Drmića samog ode godišnje milijun i pol.
  • Georg Koch
    6.3k
    mislio sam da je milijun.
    Znaci na ova 3 otpisana ode preko 2m.
    Sto i uz stednju i racionalizaciju troskova, opet ostavlja prostora za pojacanja.
  • Droljo
    18.8k
    Zec je u šumi još ljudi.. pušem i na hladno sa ovom upravom. Nek ogiwara ne prođe liječnički sutra i kurčina. Oni nemaju b opciju sigurno...
    Nadam se da bude sve u redu i da japonc potpisuje zajedno sa brekalom i idemo po sve pobjede do kraja sezone!
  • marcio amoroso
    43.5k
    Znaci na ova 3 otpisana ode preko 2m.Georg Koch

Otpisanih je 6.
    Sosa, Mykha, Menalo, Marin, Jurić i Drmić.

To je sigurno oko 3 milijuna godišnje.

Problem je samo što ih ne možeš samo tako otpisati i što ćeš sigurno nešto plaćati i dalje.
  • Droljo
    18.8k
    Jbte neki naši prvoligaši koji su nas pobjeđivali nemaju toliko za plaće kompletnog kadra :grin:
  • Georg Koch
    6.3k
    ne znas koliko place smo mi placali za sosu, mozda sve mozda dio mozda nista.
  • Bosskovitz
    17.7k
    Zec je u šumi jošDroljo

Ali okružen je sa svih strana i u bijelom, a snijega nema.
  • Peškaman
    7.4k
    Ima li kakav Japanac za desnog beka hahahah
  • CastAway1986
    3.5k
    ima desnih bekova u Japanu koliko hoćeš ali sumnjam da će dovoditi još kojeg japanca jer bi ih smjestili sve u isti avion hahah
  • Mlađi referent
    13.6k
    Jbte neki naši prvoligaši koji su nas pobjeđivali nemaju toliko za plaće kompletnog kadra :grin:Droljo

Kad tako nešto pročitam, odma mi ove fore s jeftinim Japancima i posudbama ne izgledaju ni sirotinjski, a ni ludo.

Bolesno kakve pare bacamo na potpuni škart, a još se tu može skresat.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Samo da s Brekalom ne bude problem u pregovorima s Fiorentinom tj da naši ne pretjeraju u zahtjevima. Jasno je da ne žele plaćati Brekala u potpunosti do ljeta, naći će se valjda u sredini svi.
  • Peškaman
    7.4k

Mislim da je u većoj prednosti Dinamo tu nego Fiorentina,prema pisanju za Brekala postoje dvije opcije, ili Dinamo posudba s mogućnošću otkupa i dijeljenje plaće ili Bologna posudba do ljeta bez prava otkupa.A Brekalo je zapeo za Dinamo zbog europskog,tako da mislim da je to već gotovo,jer realno zadnja je igračeva.
    Sigurno im je bolje dijelit plaću s nama nego drzat nezadovoljnog igrača na klupi koji ti 'šteti' finsncijski.
  • Georg Koch
    6.3k
    Mi kao sto nemamo doprinos sa lijevog krila(zato nam je tako i bitno pojacanje tipa brekalo/hoxha/netko 3.), tako vec neko vrijeme nemamo ni sa desnog beka.
    Moha je ispricana prica vise puta i na Zoni i opcenito. Nije taj i gotovo.
    Rile je bio, no uvjerenja sam kako je on fizicki dosta paozadnje vrijeme u usporedbi sa svojim prijasnjim prezentacijama na rb. Nije brz, ubojit, agilan ni blizu kao prije. Zato mislim da bi i ta pozicija trebala se pojacati cim prije. Rijesit se mohe kako god i dovesti konkretnog desnog beka.
  • mali M
    8.1k
    meni ti je Rile krenuo padati kad ga se počelo stavljati na stopera. Ono je jednom bila taktički odlično riješenje za Livaju, i kasnije su ga po meni ubili sa tom pozicijom. VIše nema niti one hrabrosti niti probojnosti niti uigranosti sa krilima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.