• Lynx17
    4.5k

Takuya Ogiwara trenutno je u pregovorima o prelasku u prvu hrvatsku ligu Dinamo Zagreb, ali St. Louis City u MLS-u i Aberdeen u prvoj škotskoj ligi također su zainteresirani za njegovo preuzimanje ✅
  • Georg Koch
    7k
    ako nam je Aberdeen neka konkurencija, onda gasi sve :rofl:
  • Jurki
    20.8k
    Ajmoooo lefty hamster.. potpisi nek gori sve i krava i štala u inat forumskoj skautskoj sluzbi i internet strucnjacima.
    Imam feeling da nam bu to top pojacanje..
  • Nogo
    9.4k

Samo da dođe prije početka priprema i da napravi kemiju sa ekipom i odigra tih 4-5 pripremnih.
    Onda bi to moglo sve sjesti na svoje. Isto vrijedi i za Brekala i ostale ako dođu.
  • CastAway1986
    4.6k
    Jedan lik koji je skaut u Japanu i veliki navijac Urawe mi je poslao ovo
    Glavne značajke Takuye Ogiware , brzina ,ljevak , izvrstan dribling i najbolja preciznost u ubačajima u cijeloj ekipi te solidna igra glavom..Nedavno se vratio u ekipu s posudbe koja ga je učinila bitno boljim igračem. Akimoto, koji se natjecao s Ogiwarom za mjesto u prvoj postavi je također dobar i oba su na razini na kojoj bi vrlo brzo mogli postati dio japanske reprezentacije pogotovo ako odu u Europu, ali Ogiwara ima prednost u napadačkom aspektu. Mogao je igrati i na poziciji lijevog veznog. Ako bismo isticali područja za napredak, to bi bilo u obrani gdje se nekad istice previse ishitrenim reakcijama i lako dobiva kartone.. Izašavši iz Urawinog omladinskog sustava i pokazujući veliku strast prema klubu, jako je voljen i cijenjen ! Iako se navijači nadaju da će ostati, ako se preseli u Zagreb, podržat će ga u njegovoj odluci !
  • veselko tenžera
    6.3k
    aj priznaj da si Dario Dabac :wink:
  • BigZ
    736
    ja sam ga spomenuo jer pratim japansku ligu I na svakoj poziciji imam 5, 6 igraca za koje mislim da imaju najveći potencijal!! Isto tako mislim da je Wakizaka igrač kojeg nebi smjeli propustitiCastAway1986

Dabac jesi to ti?

Jel moze netko, kao u slucaju dolaska Kaneka, pronaci broj leta kojim ce Ogi doci u Europu? Treba mi dopamina
  • Zagi
    13.5k
    Nemam ništa protiv da napravimo malu japansku koloniju usred ZGa.
  • Crni86
    18.1k
    Treba sirit nasu mrezu po cijelom svijetu, iskoristiti to sta je nasa skola vani brand, naci klubove partnere u razlicitim dijelovima svijeta (ovdje npr u japanu) i pokrenut partnerstvo da cemo obrazovat njihove ljude, davat nekakav support a mi onda u suprotnom mozemo koristiti njihove podatke od scoutinga, pravo nekog prvokupa i slicno… Svakako npr Mikic je legenda kod njih, njega postavit kao naseg covjeka u taj klub. Slicno napravit i u africi te australiji.
  • Benito
    1.4k
    bolje Japanci nego Nepalci
  • blue heart 72
    2.9k
    Evo da prenesem u par crtica kaj je napisal poznanik iz Japana. Najprije da se i u Japanu piše o dobrim nastupima Kaneka u našem dresu, kao i o našem interesu za Ogiwaru. Kaj se samog Ogiware tiče, piše da se radi o dosta agresivnom i prodornom igraču, koji zna ponekad imati koji trenutak dekoncentracije u obrambenim zadaćama, ali sve u svemu je vrlo solidan igrač.
  • Maximo
    822

Da,gledao sam sazetak jedne tekme di je imo assist, ali također napravio potpuno nepotreban i nesmotren penal, malo me podsjetio na moharamija tu...
  • wolfgang14
    3.4k
    Jbt tu kod nas se i dalje ne zna kada počinje prijelazni rok. Index piše od 18.1. do 15.2. a SN piše da je od 7.1. do 6.2.
  • marcio amoroso
    47.5k
    To je apsolutno nebitno. Potpisati igrača možeš i danas bez problema. Prijelazni rok je samo bitan za registraciju igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.