Kaj može za jedan dan? Raspisati natječaj, ocijeniti pristigle ponude, konzultirati ministarstvo, donijeti odluku i rijesiti zalbu? Pa onda u ponedjeljak napraviti glavni i izvedbeni projekt, u utorak raspisati natječaj i izabrati izvođača pa u srijedu kreću bageri? — Bosskovitz
Evo reci mi ti jer ja zaista ne znam i nemam iskustva s tim: zašto bi se toliko ozbiljnih firmi i jedan fakultet prijavili da naprave nešto što je - po tvom sudu - toliko nerealno i neizvedivo da je potpuno suludo? — Bosskovitz
Kratki rokovi su jedan element kojim se eliminira konkurencija. Mislim da je osnovna ideja da se napravi glavni projekt sa minimumom koji zadovoljava za građevinsku dozvolu računajući da će se dobivanje građevinske dozvole otegnuti dovoljno da se manjkavosti poprave u izvedbenom projektu. Ostatak će se riješiti tijekom izvođenja. — The Undertaker
odgovor je vrlo jasan - dnevnopolitički poeni! — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.