• Zagi
    10.7k
    Mislim da Takiju nebi trebalo ni pola ovog vremena prilagodbe da je došao na prvi dan priprema.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Sad neka nam isti agent došle pa lijevo krilo i špicu i to je to, I ako je moguće u suprotnom smjeru povede naš višak
  • Jurki
    18.5k
    I ako je moguće u suprotnom smjeru povede naš višakKujtim Shalla

Nas visak moze eventualno na sanaciju Fukusime :joke:
  • Olmic
    5.1k
    Frajeru je nadimah lijevonogi hrcak (lefty hamster )
  • Zagi
    10.7k
    Sad pogledao highlightse.
    Ovaj će biti još jedan ljubimac publike. Požrtvovan, nema odustajanja.

Može.

Nego, ako ćemo imati i više nego uporabljive centaršute s obje strane...
    Tko će reći Petku da mu je na dresu broj 9?

Mierez ili Kule bi nemilo trpali da ih filaju ove dvije kamikaze. Vrijeme je za Petka da malo trenira odraz.
  • Georg Koch
    6.3k
    kirurski precizan centarsut(poput hrcka). To je razlog
  • Noel
    13.4k
    To nam daj. Japanci i japanci. Daj i Wakizakia.
  • Mihaljević
    13.3k
    nba-plain--38f0dd65-58fd-4bca-9aaf-36389502fd85.png?itok=1_gCELmV
    Ogi i Kova :fire:
  • dumitrumitu
    1.5k
    Jel to na drugoj minuti videa zaustavio Kaneka? A možda mi svi Japanci izgledaju isto.
  • plavac173
    2.6k
    Hahahahahahaha kralju, nemam pojma, ne mogu ih ni ja rasproznat
  • Jurki
    18.5k
    Vjerujem da je nasa "sposobna" uprava pitala Kaneka kakav je Origawa igrac jer je donedavno igrao protiv njega.
    Dobra strana ovog posla je ta da se polako probijamo i na to trziste zbog moguceg povecanja prodaje dresova.
  • NB86
    16.9k
    Kako smo krenuli harat po japanskom trzistu morat cemo dogovorit s castoreom da nam rjesi prodaju dresova po japanu
  • Georg Koch
    6.3k
    Pise sn i index da je mnogo drugih renomiranih europskih klubova zainteresirano za njega, ali da smo kao najbrzi bili.
    Ne znam zasto im ne vjerujem
  • CastAway1986
    3.5k
    Spomenuo sam ga nedavno ...Takuya Ogiwara (Urawa) Ryo Hatsuse ( Vissel Kobe) i Daiki Sugioka (Shonan Bellmare) po meni su tri najbolja lijeva beka lige
    Ako bi birao Hatsuse mi je bolji ali ni ovaj nije loš
  • NitkoBitan
    29.1k
    Sav ovaj entuzijazam oko japanskih igraca je nastao dolaskom Kaneka koji je "iskocio" zbog naseg deficita na krilima i pada forme vecine nasih igraca.

I ovakav Dinamo bi harao japanskom ligom, znaci da se tamo "pojacavamo" iz klubova slabijih od Dinama, zapravo svi klubovi su tamo slabiji od Dinama, pa mozda i od Hajduka i Rijeke.

Nasem sportskom sektoru kad propadnu svi potencijalni dolasci onda iz dzepa izvade japanski plan D i naravno da je u pitanju posudba + pravo otkupa jer nemaju pojma kako ce se igrac ovdje snac. Nisam optimistican.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.