• Captain America
    20.4k
    I Krešu Krizmanićaemilperska

Nisam znao da je Joža Paušić na Zoni :wink:
  • Peškaman
    8.4k
    Odbijam da vjerujem da nisu u mogućnosti i da nisu dovoljno sposobni u čitavoj polusezoni proskautirati bekove i pronaći kakvo takvo rješenje.
  • IstokKa96
    882
    @Nino Bule moze i stednja, vise sam pobornik jeftinijih, a perspektivnijih igraca nego zazivanih skupih kapitalaca...navedenih 3 mil. je samo orijentir jer sam vec vise puta do sada naveo taj iznos kao neku gornju granicu transfera u nasem slucaju i to na nacin odsteta + placa unutar tog iznosa tipa Kaneko ili spomenuti Stojkovic sa ocito malo probijenim limitom ali kao iznimna perspektiva s trenutno nazalost losim raspletom.

@Jurki mreze i portali gore od sprdacine na nas racun koja god se tema pokrene, jednostavno ne moze biti slucajno.
  • emilperska
    12.8k

Koliki si Yakir fan, ti si veci kandidat za Jožu :cool:
    BFF Joža i Yakir
  • plavac173
    2.6k
    Ne vjerujem, pišeš o njemu kao da je najveci mrzitelj i protivnik Dinama.... Kakve komplekse ovdje imaju neki ljudi to je strašno.
  • IceMan
    3.8k

Pa očito je po tome da u ljetnom prijelaznom roku nismo nikog uspjeli dovest zvučnijeg, sve igrači besplatni ili na posudbu došli.

Čak i zbog cijenkanja s Kinezima nismo uspjeli ni Ademija na vrijeme prijaviti.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Tomecak je slobodan i kolko znam igrao je lijevog beka u zadnje vrijeme..
    Savrsen domet za nas stil upravljanja
  • Orc123
    14.1k
    Nije problem izgubiti bitku za nekog igraca ako je trazen od vecih klubova sa jacim ponudama ali ne mozes 3 prijelazna roka traziti dugorocno rjesenje za najkriticniju poziciju i ne nac isto! Pa jbt od 7-8 bekova koji ti odgovaraju pa jednog mozemo valjda ispregovarati nekako za ime Boga. Pa nismo toliko švorc. Realno cak i sa samo kvalitetnim bekom i krilom bili bi puno jaci. Pa nije to ulaganje od 10m eura....govorilo se o Freseu, Mensahu, govorio je da su rsdili cijelo vrijeme na tim kriticnim pozicijama i da ih zeli na pocetku priprema pa eto vidjet cemo sljedeci tjedan jel su imalo sposobni ili ne....mislim da smo svi odavno spustili kriterije i ocekivanja.
  • Mr Anderson
    15.7k

Pod 1...ti meni ne možeš dijrliti lekcije, amen. Da bi mogao, moraš prvo dokazati da išta znaš o klubu i nogometu. Dotle, zabavljaj se virtualnim skautingom ko Orc i ekipa. Odličan posao radite cijele godine. Ùzitak je pratiti.
  • emilperska
    12.8k

O cem pricas ti stari? Kao da netko s lanca pustio na Zoni..
    Captain i ja se medusobno razumijemo nevezano sto imamo razlicito stajaliste o istocnomostarskoj prevari od trenera..
  • Jurki
    20.9k
    ne mislim biti ničiji advokat i da nekog branim. Pogotovo ne ove uprave. Ali treba uzeti u obzir da se onda nije znalo kam ce se to sve okrenuti. Previranja unutar kluba, očito sabotiranje sportskog sektora je dovelo do takvog stanja. A ne besparica.
    Nema logike nakon svakog godišnjeg izvjesca smo bili u kakvom takvom plusu unazad par sezona. Ove sezone se prihodovalo 60+ milja eura i da sad nemamo za biber.
  • Orc123
    14.1k
    jel me netko trazio?
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Smiješno je šta se sve piše i što se mi primamo još je jače. Jucer smo nudili 3 milje za rezervu lokomotiva, a danas nemamo 1,5 za prvog beka i jednog od vodećih strijelaca poljske lige. Imena se bacaju, da se prikaže da rade nešto. To sam davno napisao. Stara fora. Dok neko ne dodje, a lijevi bek mora biti njihov ispit glavni, onda su do daljnjeg nesposobni. A sve budemo vidjeli u narednim danima. Daj bože da bude sve top i da se iznenadimo. Ali sumnje su sve veće. Oni troše energiju boreći se za svoj guzice, a sportsku politiku ne vodi niko. Nadam se barem da ovaj Dabić nešto radi iza kulisa:pray:
  • boem
    309
    Odlazak uz odgovarajuću odštetu? Imali smo prije dvadesetak dana ponudu za njega, ali rekao je da njegova opcija nije igranje u toj zemlji. Najbolje bi bilo da nađemo zajednički interes.''

Raić Sudar o Selahiju.
  • Thompson
    52

Ha gle postoje i dobre i lose lekcije ako si se vec uhvatio za neciji komentar sa posprdnim i zlobnim komentarima onda moras znat da ces sigurno dobit "lekciju" kako ti to zoves. Da bi tebi podjelio lekciju pogotovo nogometnu ne moram se ja nikom dokazivat a pogotovo ne tebi. To ti je to od mene a ti ako oces nastavi sa piskaranjem ali zapamti da je tema nogometna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.