Uglavnom se slažem s tobom jer vidim na šta ciljaš u smislu selekcije igrača i načina igre koju bi Dinamo trebao preferirat, ali ne mogu se složiti s ovim. Radije 6 mjeseci posudbe Brekala, i za to vrijeme tražiti dugoročno riješenje nego kupovina Hoxhe za 2 milje eura + ugovor na 3,4 godine po cca 400 000 eura godišnje.
Brekalo iako mi nije skroz po šmeku po načinu igre, činjenica je da će s lakoćom u HNLu isporučiti 4,5+ golova i toliko asistencija za polusezonu. — hardek
Za njih i Hnl on bi bio pojačanje. Upravo ono što im treba.Znaci tresemo se jer su se tovari pojacali lacikom — bbb medimurje
Po meni je to ogromna razlika. Doslovce ne Pamtim da je neki igrač iz lige 5 s ozbiljnijim renomeom došao na Balkan i nije bil prevaga. Fernandes u Leverkusenu van sastav, ovdje klasa iznad lige. Asano u Partizanu 25 golova u sezoni zabio, vani rezerva bil u Stuttgartu(nisam siguran čak jel s Brekalom tamo igral). Evo sad jedan Uremovic koji je igral u herthi neredovito i ispal u drugu ligu, ovdje je klasa za ovu ligu. Doslovce 99 posto igraca iz liga 5 da su kolko tolko igrali su u balkanskim ligama se sprdali. Evo još jedan primjer tipa Soudani nije bio dominantan u Championshipu(vise klupa nego prva postava) a ovdje se rugao s ligom. — Miro Vugrinec
Dosta dobrih stvari si napisal, dosta se slažem s tobom, ali i dalje mislim ds je to velika razlika. Moj je samo dojam da imaš nekaj protiv Brekala jer tipa pišeš uremovic je bio standardan, a on odigrao 22 utakmice u bundesligi, a za Brekala si pisal ako se sjećam da nije igral bas u wolfsburgu a on tamo svake sezone igral preko 25 utakmica. Kaj se tiče orse, ivanuseca pa naravno da će reci da nije neka razlika da ne padnu u ocima navijača. Orsa kaže nije neka razlika, a nije odigral ni 90 min. Tipa jučer je u sn rekao da bi Dinamo bio sredina Premiershipa( realno ako bi opstanak uspili izborit, to je čudo) A kaj se tiče austrijske Bundeslige to se slažem s tobom, to je liga minimalno jača od hnl, ništa specijalno. — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.