• Mlađi referent
    13.4k
    Sad bar znamo zakaj se financijska slika nije spominjala na skupštini, jer smo kokuz.
  • Orc123
    12.5k
    pa napisao sam ti Brekalo + jos barem 2 prava igraca za prvih 11! Sta ti nije jasno....znamo koje su pozicije oznacene kao deficitarne. Trener ih je sam naveo, da ne ponavljam opet.....
  • Keyser Soze
    14.7k
    Ni ne zaslužujemo titulu, jebalo ih 500k eura.
  • plavac173
    2.6k
    Imas na germanijaku clanak, uglavnom pregovara se sa Fiorentinom, sto je i normalnk, zato i postoje pregovori, nije transfer samo nazvat i reci da zelis igraca i da on zeli u Dinamo...
  • Jurki
    18.3k
    kak smo kokuzi a toliki transferi se napravili.
    Jednostavno ne kuzim taj narativ da nemamo za germe.
  • plavac173
    2.6k
    Ljudi polako, to su pregovori. Nikad neces ponuditi najvecu svotu koju mozes dati niti ce oni postaviti najmanju svotu za koju ga zele prodati/dati na posudbu. Prvo se preispituje teren
  • Sbkbbb
    395
    Pitanje je koliko bi fiorentina trazila za njega, ukoliko se radi o 3 max 4 mil, ne vidim problem da se to isplati odmah.
    Ugl ovi nasi uvijek nesto pregovaraju a znamo kako bi to moglo zavrsiti
  • Droljo
    18.4k
    Ovi naši pregovaraju i uvijek sjebu.
    Pa brekala se može još jednom transferirat van za godinu dvije ak je do para...
  • Noel
    13.1k
    Koje bi to ludilo bilo da propadne Brekalo i dovede se Xoxha.
  • eol12
    699
    Ja bih Brekala platio i puni iznos plaće za tih pola godine. Stvarno ne vidim bolje lijevo krilo koje možemo dovesti. Samo da to ne propadne!!
  • Peškaman
    7.3k
    Opet ponavljam,Dinamo nije u mogućnosti pljunuti 3-4 milijuna i da ga boli briga kako ce se situacija rasplesti.
    Zato se i dovode mlađi igrači koje je moguće afirmirati i prodati za veću cifru.
    Posudba s mogućnošću otkupa je najidealniji i najrealniji ishod.
    Čim su se svi raspisali znači da ima volje i kod Josipai kod Dinama.
    Vjv bi pristao i na manju plaću jer đu je u planu dokazati se Daliću za europsko.
  • plavac173
    2.6k
    Da Brekala nitko nije spomenuo i da se doveo Hoxha nebi bilo puno negativnih komentara, a ovako ako propadne Brekalo i dovedemo Hoxhu ce bit zeznuto malo
  • Mali Zeus
    18.4k
    Otkud zgražanje da klub pregovara. Pa tako se sklapaju poslovi, ne da Fiorentina kaže cijenu, a mi može odmah ili ne hvala.
  • Jurki
    18.3k
    Vrlo jednostavno nek milju od Hoxhe preusmjere za Firencu i dodaju jos 500 keka koje sad nude za Brekala.. i nek si covjek izabere broj koji zeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.