• GZomanid
    688
    Ovo sad uopće ne razumijem, zakaj je maknuto? "Žićbo" smeta? Obična dobronamjerna zagrebačka zafrkancijamiro

Eh baš si na forumu našao širiti zagrebačku spiku..
    Mi se ovdije ne uvažavamo i međusobno ne surađujemo :broken:
  • Majki2111
    3.7k
    Suzdržat ću se komentara ako misliš da trolam. Ništa ovdje što pišem nije trolanje. Sve je istina i iskreno.
  • Mihaljević
    11.2k
    Mišljenja sam kako je Majki zaslužio visoku poziciju moderatora foruma, te kako bi on uveo reda među pobunjenom četom.
  • deda
    34.6k
    Dečki danas je badnje veče, malo duha dajte, a ne sad izvlačit dlake jedni drugima.
    3
    cire buraz ? popij frende jednu dvije danas .btw tansre žićBo :)
  • serbus
    4.5k
    Manolić primio sakramente, jednostavno je nevjerojatno kako svi ti agnostici, ateisti i njima slični pred smrt osjete poziv vjere... Đava je straj....
  • Brotnjo
    547
    Na dobro Vam došla Badnja večer i sutrašnje sveto porođenje Isusovo.
  • Droljo
    11.5k
    ateisti i njima slični pred smrt osjete poziv vjereserbus

Ne bih se složio. I bez svih sakramenata se može u raju završiti. Valjda bog gleda kako si živio i kaj si radio a ne jel te neki svećenik krstio ili ne...
  • serbus
    4.5k

Danas nikak na zelenu granu nas dva :) , pa čega se onda boje da nakon 103 godine poricanja ideš ipak po sakramente ? Ja mu čestitam samo mi nisu jasni da cijeli život potkopavaš a na kraju bi bio katolik.
  • Droljo
    11.5k
    Taj je lud ko noć. I ko zna šta je sve radio kroz tajne službe i slično pa ide probat se grijeha riješiti.. da ga jebeš manolić ima putra na glavi...
    I to što bi on bio katolik, za to znamo. Možda ništa ne prepušta slučaju pa je već obavio budizam, muslimane itd
  • mali M
    6.4k
    . I bez svih sakramenata se može u raju završiti. Valjda bog gleda kako si živio i kaj si radio a ne jel te neki svećenik krstio ili ne...Droljo

Droljoce naš, nebi se složio... kajanje je preduvjet... P.s.- i ispovijed je sakrament. Ovo opravdanje koje ti govoriš je za one koji su rođeni u Zambeziji i nisu vjerojatno nit čuli za Isuseka. Njima će bit suđeno po ljubavi, mi ostali koji sve znamo, a dalje odbijamo ćemo si sami presuditi... Neka je nama Jožica došao pa i zadnju uru, sve se broji!
    Momci, veseli me što s vama mogu iščekivati dolazak Kralja! :strong:
  • Droljo
    11.5k
    kajanje je preduvjetmali M

Slažem se
  • Tom Hanks
    3.4k
    Neka je nama Jožica došao pa i zadnju uru, sve se broji!mali M

Bude Paravinja i ekipa isto kad dođe vrijeme da dobiju vječni mir
  • mali M
    6.4k
    Bude Paravinja i ekipa isto kad dođe vrijeme da dobiju vječni mirTom Hanks

Nije potrebna ironija.. Ako će im kajanje bit iskreno... Mislim da krivo shvaćaš "sud". Sami ćemo si presuditi ne On. Može se Paravinja pokajati, al kad dođe vrijeme, znaš kako kažu sveci, sam će odabrati vječnu propast jer treba odabrati sa spoznajom kako je živio i što je činio za života... Ali, ne trebamo današnji dan o tome..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.