• Jaro
    7.7k
    Zasto se o ovome raspravlja na temi geopolitika ??Nino Bule

Nemam pojma, brisem
  • mali M
    5.7k
    Zasto se o ovome raspravlja na temi geopolitika ??Nino Bule

@Droljo je sve započeo! Svi prstom uprite u njega u vičite shaaaame!!!
    Šalim se bratko :lol:
  • Patak
    3k
    A kaj se događa trenutno u Gazi? Navodno tam ništa nije stalo nego su mediji dobili komandu da više o tome ne izvještavaju. A onda ni raja više ne komentira po principu ako nije na TV ne događa se ništa.
  • Neki tip
    21.3k
    Navodno tam ništa nije stalo nego su mediji dobili komandu da više o tome ne izvještavaju.Patak

Al Jazeera ne odgovara Središnjoj Komandi izgleda, jer oni 24h/7 izvjestavaju o Gazi pa se možeš tamo informirati dok traje medijska blokada.
  • Patak
    3k
    Da, thnx, baš sam si mislio kak sam na skliskom terenu kad sam to napisao jer ne gledam i ne čitam msm medije, nego ovako vidim da to nije tema u mom društvu pa ni ovdje na forumu neko vrijeme, tak da si lijepo poentirao u svom stilu, tak mi i treba. Nažalost tamo se i dalje djeca ubijaju, u tisućama se broje koliko sam vidio na Ali Jazeeri.
  • Neki tip
    21.3k

Cijenim što znaš muški podnijet na svoj račun. :up:

Al Jazeera ima prilično pristran pogled na situaciju, ako govorimo o tumačenju uzroka-posljedica, ali to je i za očekivati i s tim se računa kad ju pališ.

Kako bilo, vijesti je o Gazi jako, jako puno pa info svakako neće nedostajati, a onda je na medijski pismenom gledatelju da razluči informaciju od propagande i ako je to u stanju, Al Jazeera može biti relevantan izvor.
  • Nino Bule
    14.5k
    Nista engleska al jazeera nije pristranija od recimo jednog cnn-a koji hoda iskljucivo s idfom po gazi i mora njima sve snimljeno dat na pregled i odobrenje. Arapska al jazeera je propaganda teska.
  • NORTE
    12.2k
    Otprilike 7 tisuća djece ubijeno u Gazi u 60 dana granatiranja i okupacije.

Prema europskom zdravstvenom izvoru oko 17.000 civila je ubijeno u Gazi u 2 mjeseca.
    Unicef tvrdi da je 700 tisuća djece raseljeno.
  • serbus
    4.3k

Neka se jave hamasu za odštetu. Njihov prosjek godina Gaze je da ustvari koga god ubiješ je dijete. Stvarno su mlada nacija i ako je rat teško je izbjeći žrtve.

Pitanje je zašto ih susjedi muslimani ne žele pa bi ih sigurno manje ginulo?
  • Droljo
    8.9k
    ako je ratserbus

Pa i nije rat. Više je granatiranje i ubijanje jednog malog komada zemlje..
  • Tom Hanks
    3.2k
    Pravi blagdanski upis
  • serbus
    4.3k

Je zato i kažem ako je ... Ovi moćniji ali i Srbi su bili pa smo dobili ako je želja jaka neće izgubiti ako to rade iz drugih pobuda jasno da bježe sad. Naše vođe su bile na fronti a ovi iz podruma broje poginulu djecu. Nisi mi drugi dio odgovorio zašto ih muslimani neće da se izbjegne barem mali dio tih žrtvi ? Zašto generali Hamasa nisu na prvoj crti ?
  • Droljo
    8.9k
    Zašto generali Hamasa nisu na prvoj crti ?serbus

Nemam ti ja pojma o tome. Jedino znam da djeca ne bi smjela ginuti koji god da je razlog zašto bombe padaju. Ona nisu ništa kriva i nema opravdanja.
  • Bruh
    985
    mislim opsjedaju grad... normalno da će bit civilnih žrtava svih godišta
  • Nino Bule
    14.5k
    Kolicina civilnih zrtava u gazi je sve osim normalnog.

Pitanje je zašto ih susjedi muslimani ne žele pa bi ih sigurno manje ginulo?serbus

Divno rješenje, umjesto da se pobije civilno stanovnisto treba ko bolju alternativu prihvatit etnicko ciscenje, bas se cudim da im to nije primamljivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.