• Mali dioničar
    18k
    Prosjek u gostima, 9300, takodjer zanimljiv podatak. Za 1000 vise u prosjeku od tovara...Paggini

:rofl:

Možda zato jer Dinamo gostuje na Poljudu.

:nerd:
  • jedan u nizu
    15.3k

prije kojeg kola sam izvukao podatke i izvuko brojke posjete na dinamovim i hajdukovim gostujucim tekmama, i to bez gostovanja na maksimiru i na poljudu da bude relevantnije.

Dinamo je u gostima na 6 utakmica pratilo u prosjeku 6379 gledatelja, a Hajduk na 7 utakmica u prosjeku 6751 gledatelja.

Kada bi uzeli i poljud i maksmir u tom razdoblju je dinamo imao prosjek od 10 299, a Hajduk 7460.
  • NORTE
    19.7k
    Betis na Maksimiru u 18:45.
  • LaznjakProsineckog
    885
    hvala Bogu. Ovo u 21:00 je totalno sranje
  • NitkoBitan
    31.4k
    Zakaj? Ja recimo ne volim te ranije termine jer kad mi je srednja bila popodne sam trebao "bjezat" a sad mi je faks do navecer konstantno. Al dobro, na faks u tom slucaju uopce ne dodem haha.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Imam blizance od 6 godina i nemogu na tekmu u 21:00 s njima :)
  • scooniepenn
    5.5k

Prednost njihova je relevantna i značajnija jedino ako mi ne odradimo zaostale utakmice kako treba. Ako riješimo uoči početka nastavka prvenstva Loksu bezbolno očekujem da protiv Rijeke doma i Osijeka u gostima oni neće uzeti više od 3 boda. U tom slučaju mi možemo doći već nakon 2 kola nastavka na -1 uz utakmicu manje i to je to.
  • Facke
    6.6k

Nemam instagram...kaj se vidi?
  • Jurki
    19.5k
    pjeva se u kampusu u Splitu.. imala je oci boje vena..
  • NORTE
    19.7k
    Prednost njihova je relevantna i značajnija jedino ako mi ne odradimo zaostale utakmice kako treba. Ako riješimo uoči početka nastavka prvenstva Loksu bezbolno očekujem da protiv Rijeke doma i Osijeka u gostima oni neće uzeti više od 3 bodascooniepenn
    Mi smo trenutno zapravo u vrlo teškoj poziciji.

Ne možemo se uzdati u njihove kiksove, jer ako oni prve dvije tekme pobijede otvaraju si ogromnu šansu za titulu.

I oni će se pojačati, osim Perišića dovest će još ponešto i to će im dati dodatnu širinu.

Mi naravno nemamo prava ni na jedan kiks.
    Svatko realan je svjestan u koliko teškoj poziciji smo, posebno u pogledu lošijeg međusobnog omjera i neuvjerljive igre s neuvjerljivim trenerom koji je nanizao sramotne rezultate.

Ne možemo očekivati ni ozbiljnija pojačanja "jer smo svuda pokriveni".

Imamo i te dvije tekme s Betisom protiv kojeg je ovaj dinamo totalni autsajder, a moramo ih odigrati i nadati se najboljem.
  • Sixthway
    563
    super za nas koji putujemo do zagreba sat I pol , barem se ne moramo vracati domovima poslije ponoći.
  • Georg Koch
    6.6k
    Moze netko pojasnit ovo sto guraju nase stranice o hajdukovom morenju o tome da je prvenstvo neregularno. Razumijem sta oni hoce, nego zanima me sta je bilo 2022 kad je kalinic presudio odgodjeni derbi. Ne sjecam se toga, zasto se odgodilo itd...?
  • Facke
    6.6k

Pa vidis da su mediji na njihove strane ili? Ko ih jebe. Nek je nimi se neregularne i sad kad su prvi kmeciju dalje. Pogotove onaj Sarljia. Tipicni maloumni tovar.
  • marcio amoroso
    45.8k

Šta ti točno nije jasno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention