• 19hrvat86
    24
    Hoćeli biti ikakva koreografija sutra
  • superhik
    12k
    ovo ti je zadnja opomena pred ban
  • Jurki
    19.5k
    Peric i Petkovic u momcadi 6. kola KL.
  • NORTE
    19.7k
    Očekujem da se sutra rasprodaju i te 3 tisuće ulaznica i šalijadu dostojnu imena dinamo!
    f850ca8c-a628-4625-86dc-b7cce89c05cb-bbb_bruno_fantulin_pixsell.jpg
  • miro
    7.5k
    Hoće bit sutra na Sjeveru šalova za kupit?
  • NORTE
    19.7k
    Hoće bit sutra na Sjeveru šalova za kupit?miro
    Naravno.
  • Taćini Serhio
    300
    Ja bih htio pitati forumase da li su vama normalni naslovi u medijima poput: "Torcida: Dinamo je rak rana i simbol zla hrvatskog nogometa" ???

Na SN portalu potpisnik clanka je S. Dalmacija, a na Index-u Index Sport.

Ima li ovaj nas klub koji je dao 80% osvajaca srebra i bronce na SP-u trunku respekta u domacim medijima, ili se po njemu ima pravo pišati gdje tko kada i kako stigne?

Neka je na čast svakom ljudskom ološu koji je u stanju tako nešto da napiše, citira i prenese... I da u inat zlobnicima osvojimo ovo prvenstvo te im se pošteno useremo u penkalo i tastaturu!
  • SAS1987
    18.6k
    Ja bih htio pitati forumase da li su vama normalni naslovi u medijima poput: "Torcida: Dinamo je rak rana i simbol zla hrvatskog nogometa" ???Taćini Serhio

Baš me briga što priča anus hrvatskog nogometa :rofl:
  • Captain America
    20.4k
    Ja bih htio pitati forumase da li su vama normalni naslovi u medijima poput: "Torcida: Dinamo je rak rana i simbol zla hrvatskog nogometa" ???Taćini Serhio

Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji.

Nenad Bjelica.
  • Taćini Serhio
    300
    Možda ste me pogrešno razumjeli, mene ne čudi hrpa invalida, nego naši mediji koji to prenose onako lakonski kao neku izjavu nekog doktora nauka...
  • Captain America
    20.4k
    Portali skupljaju klikove hrpe invalida. Ne treba te previše dirati što taj ljudski ološ na svojim kanalizacijama od portala objavljuje.
  • Doktor Kunić
    5.4k
    ovi s juga su postali "brend" i ova današnja govna od portala zarađuju na tom "brendu". Ko im jebe mater
  • NORTE
    19.7k
    Imam baš dobar predosjećaj pred derbi. Kvaliteta je na našoj strani.
    Pobjeda u hendikepu.

Euforija i izvlačenje Servettea ili Moldea za prolazak.
  • bbb medimurje
    4.5k
    Na gol.hr nijedna jedina rijec o redovima
    Torcida objavi status automatski se pise clanci i statusi
  • Sibirski plavac
    6k
    Jebiga,tovari su "u svemu prvi" i ako drugi pokušaju išta slično napravit(bakljade,koreografije,dugački redovi za karte sa djecom,ženama i svekrvama) oni ih "kopiraju" i samim time nisu dovoljno zanimljivi da se piše o njima. Baš gledam po već valjda 50 put danas na youtubeu ovaj brutalan video kaj je klub danas objavio,a u komentarima nekoliko tovara koji kmeče da je dinamo prekopirao njihov video iz 2015 :rofl:. Bacio sam oko na taj njihov iz 2015 i istina,sniman je na dosta sličan način,ali baš da je sada u dinamu netko tražio video rivala star 8 godina i išao kopirati,zvuči mi smiješno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet