besplatne upade možete i to za tribine zapad gore i sjever dolje
— deda
Na stranici kluba pise da clanovi mogu svoje besplatne iskoristiti samo za gornje tribine — Dinamosaur
Podržavam u potpunosti odluku, po meni su dvije stvari upitne: godišnjaci i online prodaja. Posve mi je bizarno da ja mogu prva dva dana kupiti kartu online samo za sebe, ali onda ne mogu za frendove na karatani. Ne vidim razlog zašto bih ja morao čekati da kupim sebi kartu za Sjever tri dana i potencijalno ostati bez karte, da bi dočekao subotu, stao ispred pimpeka i čekao 45 min da bi kupio sebi za Sjever i karikiram starom i kumu za Zapad kartu u subotu — Mathiasovi Chageri
S druge strane, ako imam unesenu člansku na ulaznice.hr, ne vidim razlog zašto onda ni online ne bi mogli članovi uzeti za nečlanove i online. — Mathiasovi Chageri
Jel pise negdje da clan, koji je usput i godisnjak, nema pravo kupiti jos 4 karte? Di si to izvuko? — Dinamosaur
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.