• deda
    38.7k
    Spomenuo ga je netko od forumaša jučer čini mi se.
  • Orc123
    12.6k
    Uff to je odlican bek, odlican!
  • BBBaranja
    3.8k

Izgleda da Lesi aktivno čita forum :grin:
  • deda
    38.7k
    Čitaju svi, što ne bi i on.
  • Noel
    13.5k
    4 milje na transfermarktu. Za beka iz Sturma dosta visoka cijena. Kakav je jel ko pratio?
  • Mihaljević
    13.3k
    Au Gazibegović je top klasa bek! Dovodio sam ga redovno u FM u Dinamo! Čini mi se da je dobio poziv austrijske repke, ali se zahvalio i otišao igrati za Bosnu. Ovo je top igračina, valjda Lesički ne lupeta.
  • ZGBhoy
    1.8k
    da, jučer sam pitao dal bi in bio realan za nas a Lesi izgleda prati:lol:
  • CastAway1986
    3.5k
    Ja sam mislio da Sturm traži oko 5M za njega nisam znao da ima klauzulu..Inače Gazibegovic je odličan bek ,igra standardno dobro za Sturm , u njemu i Amaru Dedicu BIH ima dva beka za narednih deset i kusur godina..Ali predobro zvuči da bi bila istina
  • Crni86
    12.8k
    Super zvuci ovo za gazibegovica, ali to nam nije u top tri gorucih pozicija trenutno. Isto tak kaj to znaci za ristu? Klupa? Tranafer? Igrat ce stopera? Nek se rade potrude nac vise tog ljevog beka i ljevo krilo. Uz zdravog ristu i s moharamijem na klupi cemo prezivjet polusezonu, a novac treba usmjerit na prave pozicije.
  • NB86
    16.9k
    Super zvuci ovo za gazibegovica, ali to nam nije u top tri gorucih pozicija trenutnoCrni86

Bit ce kad moha ode na zimu, a i zadnja linija nam je najvece goruce pitanje. Oba beka i stoper nam trebaju
  • Crni86
    12.8k
    trebaju, ali ovaj decko ne dolazi sjedit na klupi za 2 miljke. A sumnjam i da ce se riletu sjedit na klupi plus sigurno ima jako dobar ugovor. Za desnog beka nam treba neki back up bek po meni, jedino ako ce se rileta gledat kao stopera ili ga se planira zamjenit.
  • Orc123
    12.6k
    Tako mladog a vec iskusnog beka se ne smije propustiti...realno Risto ce padati i vec sad nije ko prosle sezone i tu nam treba jedan takav igrac koji mozemo rec da ce odmah biti pojacanje. Risto ce ocito biti opcija i za stopera.
  • Ban
    698
    Vjerujem vam na riječ da je taj Gazibegović dobar i nadam se da ćemo ga platit manje nego što ćemo dobit za Mohu. U suprotnom mi ti transferi nemaju smisla, pogotovo u roku u kojem nam trebaju pojačanja na drugim pozicijama.
  • Orc123
    12.6k
    risto ima 32 g i ugovor jos godinu i pol...odlazi ti jos jedan bek i sta bi sad trebali dovesti veigu iz Rijeke ili Boseca iz Slavena? Ristu ocito vide i na stoperu tako da ako mozemo ovakvog beka dovesti za 2m eura to bi bio odlican, stovise top transfer jer bi s time osigurali bekovsku poziciju za naredne 3-4 sezone, naravno ako ga prije ne transferiramo.
    Ovo je nikakav novac za beka dokazanog u jakoj Austrijskoj ligi i to u kontinuitetu 3 sezone plus vec 14 nastupa za repku.
    Dovodit ce ocito samo bekove i jedno krilo i to su ona 2-3 igraca....ja bi jod stopera i napadaca ali ocito je da tu vide Ristu i Brodica.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.