• Antisha
    856
    Mislim da je ideja OK, ali mi se ne sviđa to što ide u mrtvi Velež.
  • Nolifer
    11.9k
    Meni je sam problematično to kaj imaju prste u tome ti mamlazi i govna. Onak da se zamisliš...
  • austrijanac
    7.5k
    Najgori moguci klub. By far.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Sad ima smisla onaj "sastanak" na grbavici :vomit:IstinaZaDinamo

?
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Sinoc na utakmici zeljeznicar-velez bili braca i jozak
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Ma ljudi, odlično poznajem prilike u Veležu. To su mrtve selječine. MRTVE. Od organizacije u klubu, " navijača ", uprave.... Radije u Drugu HNL ili Sloveniju, dragi Vito..
  • Georg Koch
    6.3k
    Ne mogu Vehlez kao ni jedan hrvat u BiH, ali ovo je dobar potez po meni. Vehlez ima isto bodova kao i Zrinja, napadaju europu. Decko ce igrati seniorski nogomet, bolje nego da igra sa juniorima. U dinamu realno ove sezone nema sta traziti.
    A drugo, ovo nema veze sa omrzlom bracom. Braca su bila sa Jozakom, a Jozak je u vezama sa Zeljom.
    Caic ide u Velez koji je sinoc igrao sa Zeljom.
    Stanimo na loptu, nemojmo sve gledati crno.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Sinoc na utakmici zeljeznicar-velez bili braca i jozakIstinaZaDinamo

Jozak je savjetnik Željezničara.

Ne mogu Vehlez kao ni jedan hrvat u BiH, ali ovo je dobar potez po meni.Georg Koch

U Veležu trenutno ima dosta Hrvata. Neki Hrvati igrači poput Mihaela Mlinarića, Ante Oreča i Ante Hrkača, Klafurić je trener, a pomoćni trener je Damir Milanović.

Klafurić je godinama radio u Dinamu i ako bi itko trebao napraviti dobru tranziciju iz juniorskog nogometa(ša) u seniorski za nekog igrača, to je Klafurić.
  • Zagi
    10.7k
    Klafurić je godinama radio u Dinamu i ako bi itko trebao napraviti dobru tranziciju iz juniorskog nogometa(ša) u seniorski za nekog igrača, to je Klafurić.Mali dioničar

Ovo je najbitnije kod tih posudbi. Trener.

Recimo, baciti malog Lukanića kod Rendulića je tuga. Bilo je očito da mali neće imati nikakve minute.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    zivkovicTom vg

Ja se nadam da se vraca k nama sto prije, najkasnije na kraju sezone. Ako jedan Perkovic igra kod nas sa 20 moze i Zivkovic, nadam se da ce dobiti malo na iskustvu ovu sezonu i to je to.
  • CastAway1986
    3.5k
    Za Čaića bi Bh Premier liga bila puno bolji izbor od igranja samo u juniorima, nebitno voljeli Velež ili ne al je tako.
    I znate kako se kaže u Hercegovini, ovi što su prije navijali za Velež poslije rata su počeli navijati za Hajduk haha
  • Patak
    3.5k
    Koliko znam Klarić i Jozak ne idu u istu rečenicu nakon epizode u Legiji, kad mu je Klafurić "preuzeo" momčad.
  • Maximo
    799
    Kad vidim ovakvu igru...stvarno 5-6 igrača za otpis odmah
  • CastAway1986
    3.5k
    bojim se da ih je 10 minimum za otpis
  • Maximo
    799
    Haha...samo sve me strah kako se dovode igrači da če novih 10 bit i lošiji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.